Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Flashcash #17650 üzenetére
Azt azért vedd figyelembe, hogy nem hallottuk a teljes futam alatti rádiózást... simán lehet, hogy Massa előtte már megkapta a diplomatikus verziót is (pl kevés az üzemanyagod, lásd Webber a Vettellel való ütközés előtt -> szerintem az is az volt, csak Webber nem engedte el Vettelt ennek ellenére... aztán megvolt az ütközés, és hirtelen nem volt már kevés az üzemanyaga mégsem...), csak nem tette meg, és ezért jött ez az erőteljesebb utasítás.
Smedley meg esetleg azért hajtotta 10 körrel korábban Massát, mert ha eléggé meg tud lépni Alonsotól, akkor talán engedik nyerni... de nem tudott. Elment 6 másodpercre, aztán Alonso rájött pár kör alatt ismét.
Nem mondom, hogy így volt, de ez is egy verzió... és csak ők tudják mi is volt valójában, mi soha nem fogjuk megtudni.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Flashcash #17650 üzenetére
"Nagyon rá szeretnéd húzni Massára a dolgot."
Szerintem te valamit nagyon félrenéztél azzal kapcsolatban, hogy én mit és mire reagáltam. Az egész ezzel kapcsolatos mondandóm így kezdődött: "Ha már így alakult az egész, hogy a csapat rászólt és el kellett engednie Alonsót, akkor legalább..." De azért köszi, hogy ilyen sokat írtál
Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- ANNO 1800
- Béta iOS-t használók topikja
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest