- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
prmcsk
addikt
Már megint a lényegről feledkezel csak el....
Az OK a döntő, hogy van e és úgy tör rám a rendőrség, vagy nincs ? Ha van rá oka
(márpedig az alapesetben úgy néz ki, hogy van), akkor tegye meg és utána nehogy
már nekem legyen az a kibújási lehetőségem, hogy mondjuk olyan dobott fel, aki
maga is bűnös.
Ilyen létezik a jogban és úgy hívják a fogalmat, hogy vádalku. -
george11
addikt
''Jaaa.... miért, te örülnél, ha pl a rendőrség mindenféle felhatalmazás nélkül ha épp úgy gondolja, betörne a laksáodba, átkutatná, stb? Mert ha ez nem így működne, ahogy, akkor bizony ezt simán meg lehetne tenni...''
Ezt ne kapkodd el, mert a felhatalmazás az nem egy elérhetetlen dolog.
Nálam 6-7 éve csöngettek hajnali kettőkor a rendőrök, hogy akkor most én velük megyek, a házat, meg átkutatják, mert én bizony egy drogdealer vagyok ....
Utólag tisztázódott, hogy engem csak azért hívogatott a csúnya/dealer bácsi, mert én szereltem az autóját ..., de ez a tényen nem változtat, hogy hajnalban elrángattak egy másik város kapitányságára, miközben a házat a családom jelenlétében felforagatták, és hajlani 7 körül értem haza.
Persze semmi ''bocs tévedtünk, izé akármi''. Jött egy papír, hogy megszüntetik a vádat ellenem. Hát k@rvajó, ez magyarország. (azóta nincs előfizetéses telefonom, főleg nem magenta színű, ugyanis ők adták ki lelkesen az adataimat)
Ehh ez off lett, de valahogy kiszaladt
Szóval, ha akarják, akkor megtehetik a házkutatást, ha ''alapos gyanú a bűncselekményre'' , ami lehet akár egy telefonhívás/levélváltás stb.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest