Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• prmcsk

addikt

válasz Male #985 üzenetére

Már megint a lényegről feledkezel csak el....

Az OK a döntő, hogy van e és úgy tör rám a rendőrség, vagy nincs ? Ha van rá oka
    (márpedig az alapesetben úgy néz ki, hogy van), akkor tegye meg és utána nehogy
    már nekem legyen az a kibújási lehetőségem, hogy mondjuk olyan dobott fel, aki
    maga is bűnös.
    Ilyen létezik a jogban és úgy hívják a fogalmat, hogy vádalku.

• george11

addikt

válasz Male #985 üzenetére

''Jaaa.... miért, te örülnél, ha pl a rendőrség mindenféle felhatalmazás nélkül ha épp úgy gondolja, betörne a laksáodba, átkutatná, stb? Mert ha ez nem így működne, ahogy, akkor bizony ezt simán meg lehetne tenni...''

Ezt ne kapkodd el, mert a felhatalmazás az nem egy elérhetetlen dolog.
    Nálam 6-7 éve csöngettek hajnali kettőkor a rendőrök, hogy akkor most én velük megyek, a házat, meg átkutatják, mert én bizony egy drogdealer vagyok ....
    Utólag tisztázódott, hogy engem csak azért hívogatott a csúnya/dealer bácsi, mert én szereltem az autóját ... :DDD , de ez a tényen nem változtat, hogy hajnalban elrángattak egy másik város kapitányságára, miközben a házat a családom jelenlétében felforagatták, és hajlani 7 körül értem haza.
    Persze semmi ''bocs tévedtünk, izé akármi''. Jött egy papír, hogy megszüntetik a vádat ellenem. Hát k@rvajó, ez magyarország. (azóta nincs előfizetéses telefonom, főleg nem magenta színű, ugyanis ők adták ki lelkesen az adataimat)

Ehh ez off lett, de valahogy kiszaladt :B

Szóval, ha akarják, akkor megtehetik a házkutatást, ha ''alapos gyanú a bűncselekményre'' , ami lehet akár egy telefonhívás/levélváltás stb.

Aktív témák