- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #40138 üzenetére
Nem, nem mindegyik versenyző tudja megmondani
Mert ezek nem egyszerűen körülhatárolható dolgok, adva van egy pálya ami folyamatosan javul, adva van egy versenyprogram minden csapatnak, azaz hogy melyik nap mit próbálnak, és arra mennyi gumi van (mert szűkös az is). Dolgoznak azon hogy az autó beállításai jók legyenek a vasárnapi futamra....és mindezek közben a versenyzőknek visszajelzéseket kell adniuk a fejlesztésekről.
...és ezt nem feltétlen tudja mindenki jól érthetően...és legfőképpen hatékonyan végezni.
Pláne ha mindezek közben több részegységen is fejlesztenek, azaz pl. jelenleg a hátsó diffúzor új első szárnnal mint a McLaren-nek esetében..Kovalainen pl. bizonytalan az új első szárnyban, neki vezethetőbbnek tünt a régi.
Alonso fejlesztőmunkája jól lekövethető volt a Renault-nál,..és biztos vagyok benne hogy a McLaren-nél is...majd most újra a Renault-nál, és ki is autózza a fejlesztésekből a jobb teljesítményt!..ez fontos.
Ezért aztán majd ha Piquet ír egy könyvet,..vagy akár Kovalainen, akkor hiába írják meg hogy a csapat mindent Alonso-nak adott meg, vagy Hamilton-nak, és nem rájuk volt szabva az autó.
Mert az autót arra szabják aki gyorsabb tud lenni vele. Mert benne van több lehetőség. Az ő szája íze szerint alakítják az autót,...pl. Webber is Vettel beállításait használja, és azt mondják hogy gyorsabb vele...én erről nem vagyok meggyőzve, mert Webber nem mai gyerek akinek most kellene megmutatni egy agresszív beállítást és homlokára csapva tizedeket javul. Számára pl. sztem ez kényszerhelyzet...ezért én nem is várok nagy javulást Webber-től Vettel javára. -
wildrain
addikt
válasz
[CS]Blade2 #40138 üzenetére
Szóval szerinted ők mind klónok, ugyanolyan munkamódszerekkel, ugyanolyan képességekkel, és mind ugyanúgy képesek a tökéletes munkára.
Semmi eltérés nincs a képességeikben? Vagy szerinted a vezetési képességeikben van, de minden más ugyanaz?
Valamint az se zavarjon meg, amit a csapatoktól, mérnököktől lehet hallani a pilótákról, miszerint valakivel nagyon jól együtt lehet dolgozni, mert tudja, mit hogyan, valakivel meg kevésbé. Ők biztos csak kamuznak, hiszen mindenki ugyanolyan képességekkel rendelkezik.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest