Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz [CS]Blade2 #40138 üzenetére

Nem, nem mindegyik versenyző tudja megmondani :) Mert ezek nem egyszerűen körülhatárolható dolgok, adva van egy pálya ami folyamatosan javul, adva van egy versenyprogram minden csapatnak, azaz hogy melyik nap mit próbálnak, és arra mennyi gumi van (mert szűkös az is). Dolgoznak azon hogy az autó beállításai jók legyenek a vasárnapi futamra....és mindezek közben a versenyzőknek visszajelzéseket kell adniuk a fejlesztésekről.
    ...és ezt nem feltétlen tudja mindenki jól érthetően...és legfőképpen hatékonyan végezni.
    Pláne ha mindezek közben több részegységen is fejlesztenek, azaz pl. jelenleg a hátsó diffúzor új első szárnnal mint a McLaren-nek esetében..Kovalainen pl. bizonytalan az új első szárnyban, neki vezethetőbbnek tünt a régi.
    Alonso fejlesztőmunkája jól lekövethető volt a Renault-nál,..és biztos vagyok benne hogy a McLaren-nél is...majd most újra a Renault-nál, és ki is autózza a fejlesztésekből a jobb teljesítményt!..ez fontos.
    Ezért aztán majd ha Piquet ír egy könyvet,..vagy akár Kovalainen, akkor hiába írják meg hogy a csapat mindent Alonso-nak adott meg, vagy Hamilton-nak, és nem rájuk volt szabva az autó.
    Mert az autót arra szabják aki gyorsabb tud lenni vele. Mert benne van több lehetőség. Az ő szája íze szerint alakítják az autót,...pl. Webber is Vettel beállításait használja, és azt mondják hogy gyorsabb vele...én erről nem vagyok meggyőzve, mert Webber nem mai gyerek akinek most kellene megmutatni egy agresszív beállítást és homlokára csapva tizedeket javul. Számára pl. sztem ez kényszerhelyzet...ezért én nem is várok nagy javulást Webber-től Vettel javára.

• wildrain

addikt

válasz [CS]Blade2 #40138 üzenetére

Szóval szerinted ők mind klónok, ugyanolyan munkamódszerekkel, ugyanolyan képességekkel, és mind ugyanúgy képesek a tökéletes munkára. :) Semmi eltérés nincs a képességeikben? Vagy szerinted a vezetési képességeikben van, de minden más ugyanaz?
    Valamint az se zavarjon meg, amit a csapatoktól, mérnököktől lehet hallani a pilótákról, miszerint valakivel nagyon jól együtt lehet dolgozni, mert tudja, mit hogyan, valakivel meg kevésbé. Ők biztos csak kamuznak, hiszen mindenki ugyanolyan képességekkel rendelkezik. :)

Aktív témák