- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
bdav
őstag
válasz
#70869248 #40114 üzenetére
Nemtom én mindig is azt mondtam h. Kimiből kiveszett valami, amióta a Ferrarinál van. Lehet hogy ez az utolsó McLarenes évének eredménye (2006 volt az évtized legratyibb teljesítménye a mercinél, asszem futamot se nyertek akkor), de hiányzik belőle az amit pl. 2005-ben suzukában megcsinált. Eleinte még lehetett indokolni h. nem ismeri az autót meg stb, de mostmár harmadik éve van ott. Ennek ellenére azt nyilatkozza h. jól érzi magát, fura
ja és minden Raikkonnen (nem Ferrari!) drukker vallja csak be nyugodtan h. akkor kezdett neki szurkolni amikor a Saubernél / McLarennél versenyzett
lehet h. az a jó hogy a mercinél nagyon bekorlátozzák a pilótákat úgy általában, azok meg a pályán vezetik le a feszültséget
Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest