- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
enzodasilva #21075 üzenetére
Teljesen egyetétek, engem is szétbaszott az ideg, amikor félálomban megláttam valamelyik híradóban... de igazából mit várunk? Magyarországon?
mod: off..
-
hunnylander
őstag
válasz
enzodasilva #21075 üzenetére
Hogy jon ez ide valaszkent? (Tudom olvastam egy cikkben Schumi tegnap hazankban volt.) Mar egy lepest sem tehet meg anelkul, hogy az ujsagirok ne tudnak? Fogadok, hogy Schumi ugy akarna elni az eletet, hogy ne mindig tudja a media (es a rajongok), hogy mikor hol van es mit csinal. Mar az is baj, hogy ez neha sikerul neki? „Szeretek a versenyek után együtt lenni a fiúkkal, meginni egy sört, elszívni egy szivart és egy kicsit szakmázni. A fiúknak én nem Forma-1-es világbajnok vagyok, hanem egyszerűen csak Michael. Egy a sok közül." „Nem szeretem a városokat, a lármát, a dugókat, a környezetszennyezést. Itt, a Genf környéki vidéken jól érezzük magunkat - az emberek barátságosak és visszahúzódóak. Élvezzük, hogy nem vagyunk a középpontban."
Szerintem marhara nincs szuksege arra, ami miatt hoborogsz.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged