- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #21043 üzenetére
Ezeket mikor találod ki?
Tudom hogy nehéz feldolgozni a betlit, de hogy ennyire...
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #21001 üzenetére
Erre az évre is ezt tervezték aztán nem lett belőle semmi.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #20886 üzenetére
Farkas Pétertől ne várj sokat, kissé elfogult a Ferrari irányába.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #20724 üzenetére
Remélem ebből egy szép kettős győzelen fog majd szülteni.
Az okosok pedig már most kezdhetnek gondolkozni a ha szócskával kezdődő mondatokon. Az első három legjobb és legfantáziadúsabb beküldő ajándékot kap.
-
Oliverda
félisten
válasz
PazsitZ #20711 üzenetére
Egy pár emberke átmehetne innen társzerzőnek az oldalra. Én még el tudnék képzelni egy "what if..." rovatot is rajta ahol minden verseny után 100 különféle "mi lett volna ha" variációt állítanának fel a gyengeelméjű szerzők.
Amúgy szánalom a köbön az egész. Nyilván tízenéves unatkozó suttyók írogatják nagy unalmukban.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #20677 üzenetére
Simán megdönthető szvsz.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #20495 üzenetére
Vissza a Mestert!
-
Oliverda
félisten
válasz
tuskooo #20398 üzenetére
Nem unod még ezeket a ha így lett volna meg, ha úgy lett volna meg, ha ez azt csinálja, ha a másik mást formájú feltételezgetéseket? A motosportokban nincs olyan hogy ha. Arról kell beszélni ami megtörtént és nem arról ami megtörténhetett volna. Unalmas már kissé a sok ha.
-
Oliverda
félisten
Kovalainen meglepően örült Hamilton győzelmének. [link]
-
Oliverda
félisten
Az a vicc hogy vannak olyanok akik most is mákról beszélnek Hamilton győzelmét illetően. Nem kellene ezt túlmagyarázni meg szépíteni a a másik oldalt. Egyszerűen csak arról van szó hogy tegnap a McLaren csapat és maga Hamilton is jobb munkát végzett mint bárki más a pályán. Nem tudom pontosan hogy a McLaren melyik meteorológia szolgálattal áll kapcsolatban, de az eddigi versenyek alapján nem lehenek rosszak.
Taktikából ötösre vizsgáztak, Hamilton pedig nem pörgött-forgott mint az összes többi közvetlen riválisa hanem amikor kellett megfelelő tempót tudott autózni. Talán ezért is nyert röpke 68 másodeperces előnnyel.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #20172 üzenetére
Felőlem aztán az összes versenyen Kimi futhatja a leggyorsabb kört, majd kap érte egy DHL cuccost Lewis pedg megkapja a VB címért járó trófeát és akkor így jók is leszünk azt hiszem.
-
Oliverda
félisten
Így kell ezt csinálni.
-
Oliverda
félisten
Glock: „Massa nem látta a zászlót
Háát... még a végén kiderül hogy a fél mezőny gyengénátó.
hunnylander: Szép volt, sakk-matt.
-
Oliverda
félisten
válasz
Integra #19720 üzenetére
Nem, sőt az ovi szó jelentését is csak éppen most néztem ki a szótárból.
Szánom-bánom hogy azonnal Hamilton-ra asszociáltam, na de kérlek nézd el nekem ezek ([link], [link]) után. Én azért a jövőben majd próbálok a japán főnev mellé semmiféle melléknevet sem társítani mert még a végén jajj lesz nekem és sarokba állít az óvónéni.hunnylander: Felesleges próbálkozás(ok). Vasárnap csattanos válasz kell a pályán aztán majd csend lesz itt (is).
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose! #19684 üzenetére
Hát nagyon nehéz lesz nem regálni a jól alátámasztott betonstabil érveidre és infantilis stílusodra.
Motion: Majd olvass vissza hogy pl. Raikkonen mit nyilatkozott a Monaco-i vagy Melbourne-i nullázása után. Hát nem azt hogy nagyon rossz formában vagyok el vagyok keseredve és mindjárt sírok is hagyjanak békén. Amelyik pilóta nincs vagy nem érzi magát jó formában vagy netán ennek az ellenkezőjét nyilatkozza annak szvsz nincs is helye a mezőnyben.
mod: Amelyik pilóta nem hiszi el magáról hogy képes a győzelemre az nem lesz VB.
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose! #19612 üzenetére
Javaslom hogy legközeleb nézz a tükörbe alaposabban mielőtt ilyeneket írsz le. Másrészt pedig szerintem inkább ne próbálj általad kitalált fikciókat tényként leírni mert ez lehet hogy annyira nem kifizetődő.
Hogy egyeseknek mekkora szálka a szemükben az hogy Hamilton ennyire erős ellenfél. Mondjuk nyilván ha a mezőny végén kullogna egy Force India-val, és nem kellene számolni vele a győzelmekért folytatott csatákban már a kezdetektől fogva, akkor nem is esne róla ennyi szó itt az irigyek részéről. A köcsögözés és hasonló becézések is csak azt bizonyítják hogy Hamilton az egyik legjobb a jelenlegi mezőnyben mivel talán vele foglalkoznak a legtöbbet. Így tovább srácok!
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose! #19603 üzenetére
Ne írd le.... nem különösebben érdekel.
Ilyen szövegeket meg bárki ki tud találni. Mese habbal. Nyilván az is csak véletlen hogy mióta Hamilton az F1-ben van minden jegy elkel(t) a Brit nagydíj összes napjára...
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose! #19586 üzenetére
Sajtógenyázás az egész semmi több.
Nem kell játszani az eszed, írd le. Vagy nyúl vagy?
wildrain: Elfogadta, de valószínűleg utána a manegement nem tetszését fejezte ki hogy kapásból rábolíntott egy ilyen dologra. Tehát nem ő gonodlta meg magát.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #19476 üzenetére
Igen. Ez kb. olyan mint anno a 2003-as Brazil nagydíjon amikor Barrichello vezetett és nyomta a német kommentátor a szöveget hogy 73' Fittipaldi, 83' Piquet, 93' Senna, ééés akkor 2003-ban Rubens Barrichello?!?! Aztán pár kör és ki is esett Rubens....
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #19474 üzenetére
Jahh.. persze. Mint ahogy malajziában is esett.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #19467 üzenetére
Ufff... azért nem lehet gyenge egy ilyen verseny sem.
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #19401 üzenetére
Hát a McLaren tavaly egy vasat sem kapott, sőt még ugye ott volt a 100 milla mínusz. Ennek ellenére ez nem igazán látszódik meg rajtuk. Szerencsére.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #19398 üzenetére
Aztán nehogy véletlenül tovább nőjön Massa előnye a csapattársával szemben mert akkor még a végén az a csúfság fog előfordulni hogy őt fogják jobban támogatni.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #19390 üzenetére
Nincs itt még semmi veszve hisz messze még a vége.
-
Oliverda
félisten
A 2. napon Kovalainen jegyezte a legjobb időt Silverstone-ban
Hiába, az idei McLaren-nek már sokkal jobban fekszik Silverstone.
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #19230 üzenetére
Itt nincs olyan hogy X, ez nem foci és nem is totó.
-
Oliverda
félisten
"Stewart szerint Räikkönent is meg kellett volna büntetni"
„Megkérdőjelezhető a büntetések kiszabásának következetessége is. Sok ember - és nemcsak a McLaren tagjai - azt mondja, hogy a FIA-nak jobban érdeke a McLarent hibáztatni, mint más csapatokat. Például a francia versenyen Kimi Räikkönen kipufogója eltört és egy része láthatóan lógott az autón. Miért nem hívták ki a boxba, hogy eltávolítsák a lógó darabot? Végül aztán a lógó alkatrész lerepült az autóról, ami könnyen veszélyes lehetett volna mind a nézők, mind más versenyzők számára. Vannak akik azt mondják, hogy ha mindez a McLarennel történik megbüntették volna a csapatot."
Miért nem intették ki Räikkönent?
Kiváncsi vagyok hogy a McLaren-en mikor tiltanak be valami fejlesztést. Lassan már kezd hasonlítani a dolog a 2006-os Renault-Alonso ha van rajta sapka ha nincs megbüntetem című történethez. Remélem az lesz a vége mint akkor.
AMD Power: Szerintem csak annyit hogy manapság másokat ezért nem büntettek meg. Pl. ugye ott a 3 évvel ezelőtti Alonso eset.
-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2 #19212 üzenetére
Olvasni kéne, aztán értelmezni, nem csak gondolkodás nélkül írogatni.
-
Oliverda
félisten
válasz
PazsitZ #19207 üzenetére
Talán azért mert ebben az esetben pl. Alonso sem kapott semmit.
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #19143 üzenetére
Biztos egy meteor csapódott bele.
-
Oliverda
félisten
Érdekes hogy Raikkonen egyszer csak az 1:19 és 1:20as körök után visszagyorsult. Elképzelhető hogy csapatutasításra el kellett engednie Massa-t?
Végülis Massa előrébb áll a pontversenyben.
-
Oliverda
félisten
Az lesz f@sza ha valakit 300nál fejen talál az a darab fém.
-
Oliverda
félisten
Röpke 20 fokkal hűvösebb most az aszfalt mint tegnap.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
Jelen állás szerint ez az előrejelzés holnapra a Meteo France szerint.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #18907 üzenetére
Az előző versenyen sem volt várható BMW kettős győzelem, mégis az lett a vége.
Gondolom nem pont neked kell azt elmagyarázni hogy az F1-ben bármi megtörténhet, Nostradamus.
Amúgy kíváncsi vagyok hogy nálad mi számít visszaesésnek a BMW esetében. Gondolom Heidfeld-et nem számolod ebbe bele.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #18904 üzenetére
Majd holnap ugyanekkor idézgess.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #18573 üzenetére
Javítom magamat, inkább komikus.
Ki mondta hogy szakértő vagyok?
Ez megint csak egy újabb (rém)álom lehet...
Ez nem maszatolás. Gondolom ha fordítva történt volna az eset akkor itt már rég azon menne a hőzöngés hogy Hamilton mi a francot gondolt amikor Kubica mellé állt. Általában egy ilyen eset után megkérdezik őket hogy mi történt, mint ahogy az előző futamon Raikkonen-t is megkérdezték és el is mondta. Jó, tudom hogy Hamilton debeképzelt meg demitgondolmagáról hogy nem csak annyit mondott hogy sorry. Rosberg-ről pl. nem esett eddig egy szó sem pedig ugyanazt csinálta mint Hamilton.
A Kanadában történt baleset még a rutinos szakértő számára is "érthetetlen. Kimi nem hibázott, figyelmes volt és megállt a pirosnál. Hamilton belefutott. De Nico Rosberg még rosszabb volt. Észre kellett volna vennie, hogy mi történt előtte. Elég távol volt ahhoz, hogy észlelje. Több méter volt a két autó között."
Rosberg nem foglalkozik a kritikával. "Őszintén? Soha nem figyeltem a lámpát a boxutca végén."Jajjjjj... ha ezt Hamilton nyilatkozta volna.
-
Oliverda
félisten
válasz
uszkart #18570 üzenetére
Teljesen felesleges ezt elmondanom. Főleg azért nem fogom mert el akarom kerülni az újabb idióta vitákat. Sajnos itt nem sok ember van akivel normálisan lehet vitatkozni. Tisztelet a kivételeknek. Tehát ezt inkább megtartom magamnak egyelőre ha nem haragszol.
Zolee11: Ez kb. olyan mintha te a pirosnál belerogyolnál valakibe és után másnap azt mondanád hogy el tudtam volna kerülni ha éppen nem a járdán közlekedő nagy mellű szőke nőt lestem volna. Azért van különbség aközött mintha az előtted állót hibáztatnád. Na és ha már szóba került a szőke mint olyan akkor: [link]
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #18554 üzenetére
Kár hogy ilyet nem nyilatkozott. Na mindegy. Szövegértelmezés rulz. A sok birka meg megy utána. Végülis a Sutil vs. Raikkonen eset után is eljutottunk odáig hogy Sutil volt a hunyó. Ezekután nem is tudom hogy miért csodálkozok.
-
Oliverda
félisten
válasz
MPowerPH #18444 üzenetére
Tényleg jó. Ezt a hozzászólást szvsz érdemes elolvasni.
Két kérdés azonban adja magát:
1. Vajon ha Kimi Räikkönen ereiben fagyálló helyett temperamentum folyik, akkor megússza Lewis egy dádával?
2. Hogy a francba gondolta Räikkönen és Kubica a boxutca elhagyását? Vajon egy vérbeli piroslámpás gyorsulást láttunk volna á la Ferrari kontra BMW? Erre nagyon kíváncsi vagyok.Na igen. Ha egynél több autó rajtol a boxutcából akkor azok sem egymás mellé állnak hanem egymás mögé. Talán nem ártana erre is valami szabályt hozni.
gV: Meggyőzni? Téged?
Nem állt szándékomban. Még annak ellenére sem hogy szerintem nincs olyan hogy lehetetlen.
-
Oliverda
félisten
Ég és föld a két eset.
Hamilton képes alázatosan viselkedni. Kerek perec azonnal beismeri ha hibázik és nem kezd el köntörfalazni. Ez azért egy becsülendő emberi tulajdonság akárki akármit is mondjon. Végülis még csak bő 1 éve van a sportban, és az ilyen hibák után csak jobb lesz az adott pilóta. Na és ha már szóbahoztad Schumacher-t, ő is csinálta hasonló hibákat.[link]
-
Oliverda
félisten
Nem volt ebben semmi szándékosság. Egyszerűen már nem volt ideje arra hogy balra besoroljon amikor realizálódott benne hogy Kubica és Raikkonen teljesen megálltak. Tőkig kitekerte balra a kormányt és fékezett. Még füstöltek is a gumik. Nézd meg újra az esetet figyelmesebben.
-
Oliverda
félisten
válasz
Chili7 #18346 üzenetére
Olvass vissza kicsit. Itt a végén már jópáran oda jutottak hogy Sutil volt a hibás amiért nem tudott tökéletesen elfordulni és pont Kimi útjában állt.
Kissé ironikus volt a mostani eset, főleg azért mert ugye Sutil miatt jött be az az SC. Tehát Raikkonen rövid időn belül megtudhatta hogy milyen érzés amikor váratlanul megtorpedózzák hátulról.
-
Oliverda
félisten
válasz
Kraptor #18258 üzenetére
Így másodjára megnézve elég nevetséges egy eset.
A körülmények áldozatai lettek mindhárman. A piros lámpát lehetőleg a fejük fölé 10 méterrel a levegőbe kellene rakni. Nem értem hogy ezen miért nem tudnak változtatni, vagy legalább a pilótafülkébe is kellene valami jelzés. Ez már a sokadik hasonló Montoya 2005ös esete óta.
Amúgy amikor Raikkonen teljesen megállt Hamilton már csak pár méterre volt tőle, fékezett de akkor már késő volt. Valószínűleg Raikkonen-t és Kubica-t figyelte a lámpa helyett.
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest