- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
Danivagyok #4586 üzenetére
Figyelj, nekem ez így jó, szóval nem mondtam, h milyen jófejek a németek.
1995-ben, amikor először kint voltam, NRW-ban, azt hittem, az a Mekka, milyen szép és jó, milyen rendesek a németek.
Pedig már akkor is sok f.sszopó magyar volt kint, de ők bíztak a vendégmunkásokban.
Tavaly, 2011-ben, látszott, h olyan a mosdó, mint a törölköző. A német kollegák olyan bunkók voltak, mint a f.szom. Kivétel az a magyar, aki benyalta magát csontig, vagy kicsit jobban, a nulla tudás mellé kellett is.
A legjobban az oroszokkal jöttem ki.
Amúgymeg, nekem így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● nem beszélgetős OFF topic!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest