-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz molnarpeter #50974 üzenetére
Mindjárt mások a találatok, köszönöm.
-
aktív tag
válasz TommyX_ #50970 üzenetére
Bár nem 12k km-re, de én sem terveznék vele 3-4 évnél többre, azért sportos hatchbacket nem nagyon vesznek emberek egy életre. Viszont az azért hozzátartozik, hogy jelenleg a piacon MK7-ből nem nagyon van már 100k km alatti.
molnarpeter: Tudsz nekem kérlek linkelni erről a hüvelyrepedésről cikket, fórumtémát (angol is jöhet)? Mindenhol csak azt hajtogatják, hogy melegedik és leég az EcoBoost, de no para, volt rá visszahívás.
-
aktív tag
válasz dellfanboy #50967 üzenetére
De miért kellene frissen generálozottnak lennie? 10 év körüli autókról beszélünk, 100 és 200 ezer futott kilométer között. molnarpeter erősebb hüvelyekről írt, ez generál után évekkel is említésre méltó dolog.
Lásd: első szériás MX-5 NC, szintén Ford motor, 10+ éves autók, főtengely, csapágy gondok. Van hozzá utólagos, jobb alkatrész, sokan cseréltették. Ezeket rendre meg is említik az eladók.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz molnarpeter #50964 üzenetére
A releváns HaHu és Willhaben hirdetések egyikében sem említenek motorgenerált (ellenben van bulllshit a kedvező fogyasztásról ). Én viszont megcsináltatni nem akarom, annyit nem ér az egész.
-
aktív tag
válasz molnarpeter #50962 üzenetére
Wow, te minden típusról tudsz valamit!? (irónia nélkül)
Ez minden peremfeltétel nélkül igaz? X-nél több km, elmulasztott olajcserék, hidegen rugdosás. Ha igen, akkor innentől elengedős. -
aktív tag
Sziasztok!
Távolról elkezdtem szemezgetni MK7 ST Fiestákkal (2013-2014) és a HaHus, utána olvasós kör után érdekelne a ti véleményetek, tapasztalatotok a típusról. Motorikusan úgy látom nem problémás (1.6 EcoBoost, 182 Le), váltóra érdemes odafigyelni, de ez próbaúton szűrhető. Felszereltségre mivel tud többet az, aminek a multikormány jobb oldalán is vannak gombok? Konszernhez hasonló utólagos infotainment retrofit mennyire járható itthon (Apple Carplay upgrade érdekelne főleg)?
Köszi előre is segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest