- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
HoyHoy2
üzenetére
Volt hype, én pl. azt hoznám fel, hogy egyrészt sokszor ki lehetett próbálni. Nem hallottam mostanában egy olyanról sem amit legalább 4-5 fázison keresztül kipróbálhattam volna, meg ugye a nagy sztárokkal is reklámozták a játékot. Tom Brady volt az egyik, meg talán NBA sztárokkal is, de nem emlékszem ez utóbbiból kik voltak. Azért Brady nem kis név..
Majd kitalálnak ám valamit, hogy visszacsábítsanak egy pár embert, ha máshoz nem is, de a marketing a fő része az ubinak, de azért rengetegen úgy vannak vele, hogy már nem hisznek, de mégis meg fogják nézni
Vegyük megint a division-t, volt egy időszak amikor leírták teljesen, és káosz, meg vége meg minden.. Összekapták magukat, átszabták az egész játékot, és hopp..
Szóval ha akarnának.... Én azért még titkon reménykedem.
-
RaGi91
senior tag
válasz
HoyHoy2
üzenetére
A durva exploitok, bugok mennyiségéről meg ne is beszéljünk. És még csak meg sem említik őket sem dev. streamen, sem patch notes-ba, sehol. A zone flicker a legidegesítőbb bug és fosnak bele. Pedig több karakternek is olyan előnyöket ad, hogy hihetetlen.
Unlock "TECH", parry-zhetetlen raider, stb.
-
malystryx
senior tag
válasz
HoyHoy2
üzenetére
Pontosan, én is ezért írtam, hogy remélem ha megveszik őket kilóra, a Vivendi nem fuserálja el a dolgokat.
Mellesleg már 1 napja lassan hogy nem tudok belépni, azért elmehetnének már a búsba.. Ha adnak is kompenzációt, azzal már nem enyhítenek a dolgokon sztem senkinél. Lassan érik egy levél ami már régóta kikívánkozik.. Tök jó kis játék, meg imádom, de mindig a fejétől büdös a hal.

-
xPraetoriaNx
senior tag
Én azt nem kihívásnak tartom, hogy X class el tudja verni Y-t csupán azzal, hogy a light attackot spameli váltakozó irányokból, mert Y lassabban vált guard irányt, meg lassabban light attackol, mint X. Szóval konkrétan ha az első támadást nem blockolod / parryzed akkor sebez amíg el nem fogy a staminája. Ami méginkább szomorú az az, hogy mind X mind Y helyére több class is beírható... Szóval itt most több okból se írtam konkrét "neveket".

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Tőzsde és gazdaság
- iPad topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vegyük megint a division-t, volt egy időszak amikor leírták teljesen, és káosz, meg vége meg minden.. Összekapták magukat, átszabták az egész játékot, és hopp..