Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz Wolverine #53 üzenetére

Hát, ami a segédeket illeti, nálam egyetlen dologra váltak be, és az tényleg az volt, hogy jó vagy rossz formában játszik-e egy játékos. Ha zseni a gyerek, akkor elmegy szódával, de ha védőről van szó, gondolkodás nélkül cserélek: hatalmas bénázásokra képesek, felrugdosás -> tizenegyes, öngólok, minden... legalábbis errefelé...
    Szóval ha van kevéssel rosszabb képességű játékos, akkor én arra szavaznék azonos pozícióba.

Az egészben a legszebb az, hogy nézve a meccseket, néha "ááááoooúúúbbaaa..." fonéma és szemöldökgyűrögetés többszöri ismétlése után (általában csere következik) a segédek is kiszúrják, hogy nincs kedve a gyereknek játszani... vagy csak béna periódusa van. Néha már várom, hogy szóljanak a köv. meccs előtt, és tényleg. Ráadásul nem is kell, hogy rossz pontszámot kapjon a játékos, 6.8-assal is kiszúrják őket, akár te, ha nézed a meccset.
    Passzolás a semmibe, nem azt csinálja, amit beállítasz neki, szarul helyezkedik... de főleg a passz.. általában jön utána a tanács, és szerintem jól. Talán ez az egyetlen dolog, amiben a segédek is mindig egyetértenek, ez a rész, mondom, nekem kerek.

A szurkolók szerintem csak reagálnak: szinte semmi nem érdekli őket, csak a forma, a pontalapú, utolsó x meccses.

Egyetlen dolgot ne csinálj - ezt is kipróbáltam - mikor világégés szintű verést kaptunk, de tényleg otromba nagy zakót rosszabb csapattól, akkor gondoltam egyet: ordítozzon velük a franc. Ilyen bénák vagytok? Bementem az öltözőbe, és az egekbe magasztaltam, őket, hogy "eeeez igen, fantasztikus volt srácok, így tovább". Bizonyára nem érezték az ironikus élét a szövegnek (ez nincs beleprogramozva, úgy tűnik), mert.. hát, elég az hozzá, nem akarod látni azokat a meccseket, amiket utána játszottunk... Borzasztó volt, szörnyű, tragikus.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés