Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
-
Fooler89
őstag
-
Fooler89
őstag
Sajnos, ugyan az.
"Failed to load DLL: foo_msnalt.dll
Reason: This component is not compatible with this version of Windows and needs to be recompiled with a newer version of the foobar2000 SDK; please contact the author of this component to obtain an updated version of this component."#792 Több gigában mérhető anyagot, nem hiszem, hogy gyorsan sikerülne megoldani. Viszont a progit ismerem, azzal szoktam csengőhangot kivágni.
Amugy ezzel 0.9.6.1 -el egyik plugin se kompatibilis? Melyik verziót érdemes használni? Úgyértve, a pluginok többsége azért működjön.
-
Fooler89
őstag
Letöltöttem egy Portable Foobart (0.9.6) és amikor megnyitok egy mappát, amiben benne van a mix és hozzávaló cue akkor nem listázza ki a számokat! Mivel tudnám ezt megoldani?
-
Fooler89
őstag
Valaki tudna segíteni, hogyan tudnám használni Bash-nak a kinézetétt??
-
Fooler89
őstag
Hello!
Én is feltettem ezt a progi. Igaz nem a hangminőség miatt, de nagyon tetszik.
Ez legalább beismeri a multimediás billentyűzetemet.
Olyan kérdésem lenne, hogy tudom a foobart csak a system tray-re (magyarul az óra mellé) letteni??
A másik, msn plugint feltettem, de nem sikerül szerkezteni a kiirást. Mármint ki szeretném irni az előadót, albumot és a szám címét. Valaki ebben segítene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest