Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
-
Fooler89
őstag
-
Fooler89
őstag
Sajnos, ugyan az.
"Failed to load DLL: foo_msnalt.dll
Reason: This component is not compatible with this version of Windows and needs to be recompiled with a newer version of the foobar2000 SDK; please contact the author of this component to obtain an updated version of this component."#792 Több gigában mérhető anyagot, nem hiszem, hogy gyorsan sikerülne megoldani. Viszont a progit ismerem, azzal szoktam csengőhangot kivágni.
Amugy ezzel 0.9.6.1 -el egyik plugin se kompatibilis? Melyik verziót érdemes használni? Úgyértve, a pluginok többsége azért működjön.
-
Fooler89
őstag
Letöltöttem egy Portable Foobart (0.9.6) és amikor megnyitok egy mappát, amiben benne van a mix és hozzávaló cue akkor nem listázza ki a számokat! Mivel tudnám ezt megoldani?
-
Fooler89
őstag
Valaki tudna segíteni, hogyan tudnám használni Bash-nak a kinézetétt??
-
Fooler89
őstag
Hello!
Én is feltettem ezt a progi. Igaz nem a hangminőség miatt, de nagyon tetszik.
Ez legalább beismeri a multimediás billentyűzetemet.
Olyan kérdésem lenne, hogy tudom a foobart csak a system tray-re (magyarul az óra mellé) letteni??
A másik, msn plugint feltettem, de nem sikerül szerkezteni a kiirást. Mármint ki szeretném irni az előadót, albumot és a szám címét. Valaki ebben segítene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest