Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Hello,
valaki elmondaná, hogy hogy tudok berakni skin-eke a foobar-ba? Már egy órája szenvedek vele, elolvastam 10 guide-ot de mégsem sikerült. Találtam olyat, hogy több fájlt kell kicsomagolni leírás szerint a PanesUI mappába, találtam exe-st, ami elvileg felrakta, mégsem tudom beállítani. Vagyis nem is tudom hol tudnám beállítani. A preferences\display-nél a user interface module-t kéne átállítani default user interface-ről valami másra nem? Nah ezt nem tudom, pedig már minden szart felraktam.

Jah olvastam olyat is, hogy fel kell rakni valami PanelsUI dll-eket, de miután letöröltem mindent nem találtam meg megint neten. + 0.9.6-os (legújabb) verzióm van és olvastam pár témánál, hogy nem műxik 0.9.5-nél újabbon, de egyik se??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Svájci jellegű bicska eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest