- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooN
aktív tag
válasz
bencenc32
üzenetére
Hello Bence!
Ez csak az én szerény véleményem, amit leírok, így nem kell feltétlenül elfogadnod, de azért olvassad el.
Rég óta küzdök a fogyással és most sikerült. Sok mindent kipróbáltam már, de szerintem csak a megfelelő étkezés és a mozgás kombinációja segít.
Sok csodaszer van, ami ideiglenesen okozhat sikert, de ha az életmódod nem változik, akkor sokat nem érnek hosszútávon.
Én most a szénhidrátot szinte teljesen száműztem. Ez azt jelenti, hogy ha jön velem szembe, akkor megeszem, mint mondjuk a rántott hús, aminek a bundája az. De csak úgy nem eszek. már vagy fél éve nem ettem kenyeret és rizst sem. Se barnát se simát. Krumpli tészta nokedli pizza, ilyenek most nincsenek az étrendemben.
Persze volt olyan, hogy éppen úgy hozta a helyzet és ettem egy szendvicset, mert csak az volt, vagy éppen egy hatalmas spagetti volt a vacsorám. De ezek a kivételes alkalmak, amiket egyszer - egyszer meg lehet engedni, ha nagyon megkívánod.
De csak tényleg ritkán.Mellette amikor csak lehetőségem van, akkor reggel edzek és így kezdődik a nap.
Persze vannak különböző szénhidrátok, de addig amíg fogyni akarsz, szerintem kerüld el mindet. Hús zöld körettel és kész. Sok zöldség és gyümölcs. Tejtermékek és sok sok natúr zöld tea.
Nálam ez jött be, de még egyszer hangsúlyozom, hogy ez nem szent írás, csak az én tapasztalatom.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest