Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz interstate76 #8198 üzenetére

Nah, pár napja használom a KalóriaBázist, és akkor az objektivitás jegyében álljon itt néhány érv mellette is:

- segít tudatosabbá válni (én írkálás nélkül is tudok szénhidrátszegény életmódot folytatni, de azért néhány élelmiszer esetén meglepetten láttam a fehérje-szénhidrát-zsír arányt), és ez önmagában elég ahhoz, hogy kevesebbet egyen az ember
    - a tervező is szuper (megadhatod, hogy heti x kg-os fogyással számolva mennyi a célsúlyod, általában mennyit mozogsz, és ehhez kalkulál napi kalóriabeviteli tervet)
    - jó, hogy nemcsak a kalóriákra figyel, hanem a fent említett fehérje-szénhidrát-zsír arányra is, és ezt nemcsak étkezésenként, hanem a napi összesítőben is megteszi
    - komoly adatbázis (pl. elkezded beírni, hogy "Karát Csemege Szalámi" és jön a találat, pontos adatokkal, szóval könnyen és gyorsan használható)
    - recept rögzítésének lehetősége (én pl. szoktam - többek között - házilag hamburger húspogit készíteni, és ma 5 perc alatt rögzítettem a receptet, innentől kezdve pedig 15 másodperc alatt fel tudom vinni, ha ilyet fogyasztok)
    - ha a szokásostól eltérő sporttevékenységet folytatsz, azt is pillanatok alatt be tudod rögzíteni

Továbbra is hiánycikk egy olyan app, ami az egyes élelmiszerek élettani hatásait, glikémiás indexét is figyelembe veszi, de alapnak/mankónak bőven használható ez is.

Új hozzászólás Aktív témák