Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
phw
lelkes újonc
Szia, én is úgy tudom, nincs rajta semmi személyes infó, állatorvos meg tudja nézni, de nem adhatja ki, csak értesítheti az illetőt. (Ami nekem azért kicsit megnyugtató.) De úgy tudom, sok benzinkúton is le tudják olvasni és tudják értesíteni a hozzá rendelt telefonszámon a gazdit.
-
ttotoo
csendes tag
Igen, és az adatbázisban sincs érdemi adat, hogy hol lakik a kutya, vagy ki a kontakt. A fajta, a neme, és az oltottsága érhető el "közembernek" csak. Az orvosok pl látják a tulaj adatait is, de nem adhatják ki ők sem, ha beviszel egy találtat kiolvastatni.
De egy elkóboroltnál az is infó, hogy 3 éve nem oltották, vagy rendszeresen van..A saját kutyámon próbáltam kiolvasni, sajna nem.ment. xtreme fw legújabbal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Milyen program, ami...?
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest