- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Hát, nem ismerem a Gigát, mint márkát, pláne az alaplapjait. De én még korábban egyetlen gyártó esetében sem találkoztam olyan alaplappal, amelynek a dobozában mindössze 4 db SATA kábel, egy nagyon gagyi hátlap, ez vékony kis füzet (semmilyen manuál, biosleírás nincs benne), meg egy driver DVD legyen. Ehhez jön még, hogy a legalapabb alkatrészeket rakták rá, s manapság a 4 fázisos CPU feszellátás sem számít éppen nagy durranásnak. A középkategória sem erről szól. Amúgy én még P67-ben nem találkoztam a magyar árlistákon UD2-vel.
De ezzel nem megbántani akartalak. Esküszöm. Úgy gondoltam, üsse kő, kipróbálom a Gigát, s mivel mindenhol azt zengte a sajtó, hogy az új i5 és i7 procihoz nem kell komoly alaplap, mert a tuning egyszerűen egy szorzóemeléssel megoldható, így megnézem, mit tud egy olcsó deszka. Sajnos, sem tuningban, sem megbízhatóságban, sem szolgáltatásban nem ütötte meg nálam az alapot. Pedig tényleg nem volt nagy igényünk az unokaöcsémmel.
Én kívánom, hogy nálad működjön jól! Mert az a lényeg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest