Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Tök jó a videód, szerintem nem is volt olyan gáz a vége. Egyetlen "tanácsot" fogadj el tőlem, ha nem sértelek meg. A siklópályát olyan 180 körül fogd meg, volt ott még 240 mérföldnél is több ahogy láttam, az azért brutál hiszen a TMA-ban 220 a max. még elhagyáskor is. Szóval 180 (egy ekkora géppel pláne), full flaps és akkor már könnyebb is leszállni! Gratula mégegyszer Lufthangya 18 Hevi!

-
Korcsii
őstag
31L, és ha a az ILS, majd PAPI szerint jössz le (legalább 1-2 piros), akkor jóval finomabb lehetett volna a leérkezés... és nem tudom, miét volt annyi figyelmeztetés, de elég zavaró volt még nézni is, nemhogy repülni

na de én nem akarok hasonló vitát, szóval köszönjük a videót
ilyen magasról még talán nem is láttam ferihegyet közelről 
és most vissza programozni... így, az érettségire való jelentkezés határideje előtt nemsokkal úgy döntöttem, hogy Pascal helyett lehet jobb lesz a C programnyelv
de azért még bele kell ásnom magam, hogy biztos a legjobb döntést hozzam... és sajnos megint a nem repülök hullámvölgyben vagyok, de jövő hétvégén úgy is BAV groupflight 
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest