- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
wolruf #10829 üzenetére
Bár látom, hogy nagyon a low-end megközelítés nemigazán érdekel titeket, de a tapasztalatomat leírom (hátha valakinek kell ez is
). Q6600 3 GHz-re húzva a HD4870-el (512 VRAM) akadozott, nem volt folyamatos, most a GTX460 HAWK kártyával (1GB) nagyon jól fut. Természetesen a CFG-t nulláztam, aztán optimalizáltam, grafikai beállításoknál minden maxon, ultrán, amin csak lehet. Kizárólag a default gépeket néztem (plusz JustFlight a318, 757 Freemium), akadásmentesen fut 1680x1050-ben (plusz másik monitor műszereknek) és pár Saitek panellel. Ami tetszik (bár ez lehet, hogy a cfg újraírás miatt jött be), hogy folyamatosan frissülnek a saitek panelek, nem akadoznak, mint eddig. Külső nézetre váltáskor függetlenül az SSD-től, a repülő textúrája láthatóan darabonként kerül fel, de csak az első betöltéskor.
Hát, ezek a tapasztalataim így, kb. 20 perc próbálkozás után (aztán elaludtam). Nekem így marad, én már nem fejlesztek ezen a gépen FSX miatt semmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest