- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Sziasztok!
Lassan összeáll a gépem... (lassan) és igértem egy pár tesztet..
Bár most csak 2Gb ram van benne ami töltésnél meg is látszik..
A Windows után persze az első amit feltettem az az FSX(mi más)
Csináltam is egy-két tesztet.
Itt van két kép a Bp scenery-ről illetve a beállításokról. Szóval az 1.4-es Bp scenery a képen is látszik a legkisebb 20 frame/sec el megy. és ami fura a proci 60 % körül jár magonként. Talán az ablakos megjelenítés miatt. Egyébként 30frame körül mozog egy picit távolabb meg amennyit engedélyezek neki..A Q9550-eshez képest óriási előrelépés ott max 10 frame volt ugyanezekkel a beállításokkal..
Deepish: Gyűjtheted a lóvét talán ez a proci már játszhatóvá teszi a játékot, még nem kiabálom el
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish #965 üzenetére
Nálam semmi gond vele azon kívűl, hogy persze terheli a gépet
Mondjuk a jelenlegi konfigommal még nem teszteltem, mert azóta sem jó...kb 1.5 hónapja szívok vele mert állandóan kifagy és most derült ki hogy tönkrement a jó kis tápom.
Már alog várom, hogy visszatérhessek felhők világába ezzel a tökéletes procival
-
Acor
aktív tag
http://ops.precisionmanuals.com/wiki/FSX_FPS_Guide
Találkoztatok ezzel az oldallal?
-
-
Acor
aktív tag
válasz
#91574272 #924 üzenetére
Ha már Q9550 akkor inkább I7. Nekem volt Q6600 Q9550 a kettő között a játék szempontjából semmi különbség, nagyon sokat teszteltem.
Viszont I7-nél már látványos a különbség. Bár még nem volt sok alkalmam tesztelni, mert a ramok hibásak voltak.Szóval spórolj még egy kicsit rá és vegyél I7-et
-
Acor
aktív tag
-
Acor
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi még várat magára a teszt, mert valami nagyon nem stimmel az új konfigommal amióta beleraktam az új videókarit azóta kifagy a gép, de úgy hogy a prime95 amikor a procit terhelem és csak akkor.
Amíg nem stabil a gép addig nem rakom fel a játékot, hétvégén remélem már menni fog.
Az előzetesre meg írtam, hogy nagyon meggyőző az I7-es teljesítménye.
-
Acor
aktív tag
válasz
nagyjani #882 üzenetére
Szia!
Nem nagyon hittem én sem akkor igaz,de motoszkált bennem a kis ördög
. Még nem teszteltem le teljesen mert most meg a kártya hiányzik, de hamarosan fullra letesztelem.
Elsőre egy 4870-el( másnap eladtam) elég meggyőző volt ráadásul a procinak köszönhetően berakott még nagyon sok repülőt a Heathrow-ra és nem szaggatott be semmit 30 körüli frame volt ott ahol idági CF-ben a 9550-el csak max15 és szaggatott mint a választóvonal...
Szumma: elsőre több grafikai elemmel jobban megy , de várom még az új eredményeket...
-
Acor
aktív tag
Nekem THRUSTMASTER Joystick Topgun AfterBurner 2 - USB 2.0
van és tökéletes egyből felismeri az FSX és pont kézre esik rajta minden.A tetején lévő kis jostick-al tudsz körbenézni és mellette a nézetet változtatni...
Trimmelést a hüvelyk és mutató ujjas gombbal tudod a többi meg szinte adja magát..De srácok idáig ez a I7 proci hát a Q9550 elbújhat mellette....!!!!!!
Még ugyan nagyon nem teszteltem, de elsőre ég és föld a különbség, és most csak egy 4870 van a gépben!!
-
Acor
aktív tag
http://www.ocforums.com/showthread.php?p=5880061
Olvasgassatok bele egy kicsit érdekes -
Acor
aktív tag
Külföldi fórumok úgy tűnik már előrébb vannak.Olvasgattam egy kicsit..
Na most ezért az eredményért nem váltok még egy db-ig
Szóval ezek után nem hiszek még mindig amerikai barátunknakHere's one benchmark of sorts:
i7 920 @ 2.8 vs. q9550 @ 2.83
* All sliders full max except traffic, which is zeroed out
* 4GB ram & ATI 4850 video in both
* In B-737 cockpit, full wide view, sittling on default Runway at krno with fair wx in mid-dayq9550= average of 27 fps
i7 920= average of 40 fpsMost games don't see much improvement with Nehalem, but it looks like those who predicted that MSFS X would benefit were absolutely right.
Mr. Guvernment, I'll try the fraps test when I get software installed.
-
Acor
aktív tag
válasz
nagyjani #761 üzenetére
Lehet igazatok van és a memórai kezelés miatt lett gyorsabb a játék.... bár ilyen jelegű gyorsulást még egy váltás sem hozott, talán a DDR megjelenése...
Mindenestetre nagyon kiváncsi vagyok..Ha már eddig vártam várok még míg nem lesz ilyen horror az ára a Ramoknak, mert a két proci között nincs árbeli különbség ahogy látom (I7 és 9550 között)
Ráadásul most nézem 9550 ára csúnyán felment kb 20e Ft-al ahhoz képest ahogy én vettem....
Szóval lesz itt még változás és akkor beruházok. -
Acor
aktív tag
Meg még egy dolgot nem értek ,ha i7 proci négy magos és a játék nem ismeri a négy magot akkor hogy is van ez kérem????
Miért is lenne gyorsabb pont ebben a játékban???????Vélemények??????
-
Acor
aktív tag
Na valami biztos a nem stimmel a játékban, elindítottam ezt a játszadozást, és amikor lement 35fps-re (amikor scnerey bal oldali csuszkáit maxra húztam)
Elkezdtem visszavenni 0-ra és nem történt semmi ugyanúgy maradt 35 Fps-en.
Na érdekes játék lesz ez főleg úgy hogy közben már másodjára kék halál lett a gépemen -
Acor
aktív tag
-
Acor
aktív tag
válasz
nagyjani #755 üzenetére
Tudod itt sokad magammal hívő lélek vagyok
De nehezen hiszem, bár úgy legyen ahogy írod.
Az én konfigommal jelen esetben egy ilyen csúszka állítás Heatrhow esetében stabil 10Fps-t más helyeken 10-20Fps produkál a játék. Biztos nálam van a hiba.....
A 80FPS álom és nem valóság, vagy valami patch segítségével játszik az LA-s barátod.Alapozom ezt arra, hogy a tesztek 20-30%-os növekedést mutattak az elöző C2d -hez képest. akkor játékban az nem lehet ily különbség főleg úgy, hogy más játékoknál meg lassabb....
Na mindegy ez csak egy vélemény, akkor hiszek már el ilyeneket ha látom -
Acor
aktív tag
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish #713 üzenetére
Sajnos nem tudom honnan letölteni az 1.4patch van ötletetek?
Mos állok proci csere előtt akkor mit javasolsz?Feltettem ezt a Global 2008-at, háááát szépnek szép többa fa, meg az épületek pontosabbak, benne viszont ugye max csutkán nem megy a játék csak 10 frame-el..
Szóval még tesztelgetem..
-
Acor
aktív tag
-
Acor
aktív tag
[L:%5Burl=http://kepfeltoltes.hu/view/080923/palma_de_mallorka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg%5D%5Bimg%5Dhttp://kepfeltoltes.hu/thumb/080923/palma_de_mallorka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg%5B/img%5D%5B/url%5D][link][/L]
[L:%5Burl=http://kepfeltoltes.hu/view/080923/haiti1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg%5D%5Bimg%5Dhttp://kepfeltoltes.hu/thumb/080923/haiti1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg%5B/img%5D%5B/url%5D][link][/L] -
Acor
aktív tag
Nekem ilyen a kép, szerintem gyönyörű, csak a frame kéne legalább dupla ennyi..
1650*1080 és minden full csutkáa van húzva kivéve a Traffic ott minden 10% -on van
Élsimítás, antistropic és a light bloom is bekapcsolvaSzeretném egyszer ezt a beállítást 35 Frame-l látni már
Talán ezzel az I7 Intel-l ár lehet.. kivárom -
Acor
aktív tag
Sajnos( az FSX szempontjából) Deepish-el egyet értek, megnézem mikor nyom 30framet a játék full beállítással a konfigoddal...
Még az én konfigom sem bír annyit, ráadásul BP scenery 7frame /sec úgy hogy semmi sincs max-on.Driver update amíg nincs megfelelő hozz addig a hardware sem fog rendesen működni.
Csak ennyit akartam hozzászólni
-
Acor
aktív tag
Sziasztok!
Tudom ez FSX fórum........, viszont mit szóltok az X-plane szimulátorhoz?
-
Acor
aktív tag
-
Acor
aktív tag
válasz
Bluegene #602 üzenetére
A kettő között tudtommal nincs.
Az FSX nem tudom mivel menne jól, nálam sem tökéletes. Szerintem a 2004 nem olyan szép mint az FSX, még kiegészítőkkel sem, mert azt meg már nem a mai hardware-re tervezték......bezzeg a lock on 300 FPS-t ad minimum maxon <-- Ezt meg mire érted?
-
Acor
aktív tag
Ez a fórum nagyon kihalt.
-
Acor
aktív tag
Nem tudom mi történt kivettem az egyik kártyát és ugyanaz a baj előjött mint a GTS-el, elkezdett csíkozdni kockásodni villogni a kép a BP scenery-nél, szóval gáz aztán visszatettem azt gondoltam megjavul és visszaáll az előző 15-20frames hez, de nem tette maradt 6-8 mint a GTS-nél szóval leszedtem az Aerosoft Bp scenery-ét.
Már mindent kicseréltem kivéve a procit, még azt is kicserélem és ha akkor sem változik semmi akkor felrobbanok mérgembe
Vagy az is lehet driver probléma van, mert úgy tűnik nem a GTS-el volt a baj, viszont legalább gariba kicserélték már ez is vmi van helyette egy 22-es monitorom, de mit érek vele..
Tulajdonképp még nem adom fel, mert más játékok TGV-hez hasonlítanak
Meg hátha lesz végre valami újítás update vagy ilyesmi, ismerje már fel az új hardware-ket is.....
-
Acor
aktív tag
Ja úgy még azok is maximumon vannak és light bloom- tól elkezdve a felhőkig...stb minden csutka.
Csak emelett azt látom ha visszaveszek sem sokat nő a Frame, tehát valami még mindig nincs rendben.Ma 8 körül kipróbálom úgy is!
Egyébként az összes service pack és az acceleration is fent van rajta.
-
Acor
aktív tag
http://kepfeltoltes.hu/view/080712/hawai_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
a másik -
Acor
aktív tag
Két kép Hawai-ról minden maximumon 1680*1050-ben (hozzáteszem 15-20frame között megy így a játékmég egy proc kéne a gépembe azt talán már vinné
)
[L:http://kepfeltoltes.hu/view/080712/hawai_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][link][/L]Directx 10 és Vista 64bit ultimate a kofig meg a lent.
De mindentől függetlenűl szép
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish #567 üzenetére
Elfut csak, nincs software-sen összehangolva a hardware-el. Az a röhej, hogy nem adnak ki hozzá olyan SP-ot ami felismeri és ki is használja az új procikat videokártyákat..
Meg is nézem a honlapjukat fejlesztettek-e már valamit vagy FSX 11 van-é
Szóval nem a gépben van a hiba. -
Acor
aktív tag
Sziasztok !
Szerintetek egy Ati 4870corssfire vagy egy gtx280 vinné jobban a játékot?
Vettem most egy gtx 280-at és két óra után kipurcant, holnap levásárolhatom, de jöttek 4870-esek és lehet abba ruháznék be.
Mit mondtok?
-
Acor
aktív tag
Nagyon köszi linket, Kérdés még mit mondanak a kártyámra, a hardverkerben van most garanciában, ott csak Gigabyte van, viszont amit visszavittem is az volt még egyszer nem vennék gb-ot, az XFX elég szimpi és amit küldtél még emelt órajelű még jobban tetszik.
szerintem hétfőn bemegyek megvenni és a régit ha kicserélik akkor az eladom netto árért ha tudom ... -
Acor
aktív tag
A Ground-ot feltelepítettem...Szép amennyire a kártya bírja mert jelenleg pocsékul teljesít és csak hergelem magam, mert nálam a max az 10 frame/ sec-el megy a játék azon már sokat nem lassít
Már elhatároztam, megveszem a BFG 9800GX2-ét de nem lehet kapni ahol kérdeztem..
Tudtok vmi helyet?Real Environment X pedig 5 napos a torrent oldalon csak fizetős én meg így nem adok pénzt érte, vagy még eldöntöm ...
Szerintem az most jelenhetett meg... Vagy az is lehet, hogy hamisítvány és az igazi miatt tették fel hadd vigye a nép, a nemsokára megjelenő valódi helyett...
Szerintem
-
Acor
aktív tag
Szisztok!
Mejelent már Real Flight Environment ?
Köszi
-
-
Acor
aktív tag
Ja jól beszél
Na nálam a kártya szerintem elég gyenguci most a Heathrow packot teszteltem ott a földön 1280*1024 (a monitor nem bír többet) 10-12 frameAmúgy ha küldetésen vagyok akkor a föld közelben 15-20 között feljebb 30-40 frame kb.
Még mindig azt mondom ez nagyon nincs rendjén hamarosan cserélem a kártyát egy 9800 Gx2-re ahogy régebben ís írtam nem nyugszom. Bár a teszt szerint az Ultra is ugyanazt tudja csak én más játékkal is szeretek játszani és akkor már inkább a 9800-as lesz... Ha azzal nem lesz ilyen üzemmódban ez a konfig akadásmentes kidobom az ablakonA Ram sokat segített a betöltéseknél késlekedési zéró míg a 4gbnál nagyon látszott ahogy a textúrát betöltötte horizont vonalában! Total max beállításnál ( minden roli külön 100%-ra van tolva..)
-
Acor
aktív tag
-
Acor
aktív tag
Ja és minden roli minden !!! maxra húzva, ugye ebből volt némi félreértés
-
Acor
aktív tag
Nekem akkor volt "orgazmusom", mikor két hete vasárnap kimentem a ferihegy 1-re abban a nagy szélben megnéztem, ahogy a feleségem gépe leszállt, de előtte mint ha De Ja vue érzésem lett volna, mert két Cargo 747 egymás után szállt le
még ilyet sem láttam kár hogy nem nappal történt mindez... Az ékszinkék volt az egyik
-
Acor
aktív tag
Persze az ember találgat milyen kofigon megy el a Flight simulator, közel sem biztos hogy nem egy ATi kártyán futna jobban ??
Csak viszonyítok 320bit GTS 320MB < ( ? X ) 384bit GTX 768MBMert ha tényleg csak a kártya proci párosítástól függ akkor hibátlanul kellene futni ezeken..
Nyitok egy hardware boltot és egész nap csak tesztelgetek
( No persze az infót meg jó pénzért eladnám a gyártóknak ) -
Acor
aktív tag
Először ablakban indul aztán nyit teljesre, de amikor "alt" "tab" váltás volt a képkészítésnél lehet úgy maradt, bár figyeltem rá ne így legyen...
Vista 64bit directx 10
Úgy érted rendben ..hogy .. ez a frame megfelelő ?Depish: Hivatalos honlapon nem látok ilyet tudsz közelebbit mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest