Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GC-EvElyN-
senior tag
Kölcsönkaptam
Egyébként jól bebuktm volna, ha megveszem és akkr látom mekkora gány munka.
Ha rendelkezésünkre állna minden játékból egy demo, kkor még a vásárlás előtt ki lehetne próbálni, hogy megéri-e nekünk az a pár ezer forint. ( ha adtak ki, akkor bocs, én voltam figyelmetlen) Így viszont a kivitelezők lopják meg a felhasználókat, akik az első két nagyon jól sikerült rész után rohannak a boltba beszerezni. Még jó hogy nem tettem. Nem miattam fognak tömkremenni a cégek. De hogy nem mennek tönkre az biztos. Hanem azért, mert 2 jó rész után szart csinálnak.
Megnézném azért egy átlag programozó fizetését, aki ezen az új Flatout-on dolgozott.
$p@rr0w
Természetesen, ha van olyan játék ami tetszik, akkor megveszem. Ilyen lesz pl a Project Origin. Amit először kölcsönkérek, aztán ha tetszik megveszem, de csakis azért, hogy online tudjam irtani a népet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs