Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galovics
csendes tag
Sziasztok.
A videostreameles mennyire viseli meg az ssd-t? Nezem SSDOK-al az irt adatmennyiseget, ami 7 nap 9ora utan jelenleg 284 GB.. Hol lehetne beallitani a bongeszot, hogy ne alapertelmezett helyre mentse ezeket a dolgokat? (pl twitch.tv)
-
galovics
csendes tag
Oszinten nem ertem, hogy minek neked egy Ultimate.. Hasznalod az Ultimate altal nyujtott szolgaltatasokat vagy csak siman ezt seedeltek a legtobben a torrenten?
Tenyleg draga egy normalis operacios rendszert vasarolni? Mikor a W8 megjelent, kb 8ezer forintos aron lehetett egyet venni. Egy W7 Home Premium is durvan 20k..
-
galovics
csendes tag
válasz reaper0220 #8827 üzenetére
A Samsung Magician progit en javaslom, hogy torold le. Fura anomaliakat kepes okozni.. Nalam amig fel volt telepitve, a windows indulasa utan 20mpvel lefagyott a gep teljesen.
-
galovics
csendes tag
Sziasztok!
Korabban itt kikertem a forumozok velemenyet , hogy milyen ssd-t vegyek. A vasarlas megtortent, be is szereltem a tortenetet a gepbe mar tegnap. Tegnap minden mukodott, ma akarom elinditani a gepet. El is indul, viszont miutan a windows betoltodott egy 10-15 mp mulva lefagy a gep es a gep elejen levo hattertarolo LED folyamatosan vilagit. A gep csokkentett modban elindul es mukodik. Probaltam mar eltavolitani az Inteles AHCI drivert, de nem hozott eredmenyt. A lapozofajlt a Samsung ajanlasa szerint 200-2000MB-ig allitottam be, most visszakapcsoltam System managed-re. A hiba tovabbra is fenn all. Egyebkent az SSD-t a SATA3_1-re dugtam.
Alaplapom: Asrock Z77 Pro4-M
Oprendszer: Win 8.1 Pro
Otletek?Koszi.
szerk.:
Azthiszem megtalaltam a hiba forrasat. Egy Samsung 840 EVO-t vasaroltam amihez jar a Samsung Magician szoftver. Tegnap miutan feltelepitettem a Battlefield 4-et es jatszani akartam vele, nem tudtam fullscreenbe tenni a jatekot. Egy forumon irtak, hogy a Samsung szoftvere miatt van. Tettem egy probat es mukodott. Most szinten erre gyanakodtam, ugyhogy csokkentett modba beleptem es kikapcsoltam az automatikusan indulo programok kozul. Lass csodat, mukodik..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest