Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Üdv mindenkinek!
Pénteken jön az új SSD-m (Samsung 830 64GB mellett döntöttem végül), és csak szeretném megkérdezni, hogy amennyiben én egy friss operációs rendszert akarok rátenni (A mostani már elég szemetes), akkor annak ugyanaz a menete, mint HDD esetében, vagy van rá spéci módszer?
Bocs a láma kérdésért, de ez lesz az első SSD-m, eddig még nem vagyok otthon ebben a témában.

-
Vistaboy
veterán
Elég lesz, mert most az 50 GB-os partíción még mindig van 17 GB hely és a pagefile is rajta van, amit ugye SSD-n már nem fogok használni.
Konkrétan melyiket ajánlod? Mert akkor holnap már meg is rendelhetem. Csak biztosan olyat szeretnék, ami megfelelő.
(#29858) Yany: Igen, Windows 7 Home Premium x64.
-
Vistaboy
veterán
Boldog Új Évet mindenkinek!

Egy SSD-t szeretnék venni az adatlapomon található konfigurációhoz, olyan 50-60 GB környékén (Csak a rendszer menne rá). Átlagfelhasználásra kellene, tehát nem kell drága típus. Szerintetek melyiket érdemes venni, ami megfizethető és megbízható is egyben?
Én a Kingstonra gondoltam, de máshol Intelt olvastam, ezért inkább megkérdezek olyanokat, akik nálam jobban képben vannak e tekintetben.
Ajánlanátok pár darabot, ami megfelelne a régi HDD-m lecseréléséhez?
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
SSD vásárlásán töröm a fejemet, az adatlapomon szereplő konfigurációba szeretnék egy olyan - lehetőleg olcsó, de azért elég gyors (HDD-hez képest) -, megbízható példányt, amit kizárólag rendszermeghajtóként használnék.

Nem kell nagy méret sem, egy 40GB környéki darab már bőven megfelelne - most kb. 25GB-ot foglal el a rendszerem tokkal-vonóval.

Egyszóval, ti melyik típust ajánljátok? Sajnos anyagilag most elég korlátolt vagyok, így nem tudok sokat szánni rá, esetleg olyan 20-25K körüli összegben gondolkodhatok.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PayPal
- Ingatlanos topic!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest