Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Üdv mindenkinek!
Pénteken jön az új SSD-m (Samsung 830 64GB mellett döntöttem végül), és csak szeretném megkérdezni, hogy amennyiben én egy friss operációs rendszert akarok rátenni (A mostani már elég szemetes), akkor annak ugyanaz a menete, mint HDD esetében, vagy van rá spéci módszer?
Bocs a láma kérdésért, de ez lesz az első SSD-m, eddig még nem vagyok otthon ebben a témában.

-
Vistaboy
veterán
Elég lesz, mert most az 50 GB-os partíción még mindig van 17 GB hely és a pagefile is rajta van, amit ugye SSD-n már nem fogok használni.
Konkrétan melyiket ajánlod? Mert akkor holnap már meg is rendelhetem. Csak biztosan olyat szeretnék, ami megfelelő.
(#29858) Yany: Igen, Windows 7 Home Premium x64.
-
Vistaboy
veterán
Boldog Új Évet mindenkinek!

Egy SSD-t szeretnék venni az adatlapomon található konfigurációhoz, olyan 50-60 GB környékén (Csak a rendszer menne rá). Átlagfelhasználásra kellene, tehát nem kell drága típus. Szerintetek melyiket érdemes venni, ami megfizethető és megbízható is egyben?
Én a Kingstonra gondoltam, de máshol Intelt olvastam, ezért inkább megkérdezek olyanokat, akik nálam jobban képben vannak e tekintetben.
Ajánlanátok pár darabot, ami megfelelne a régi HDD-m lecseréléséhez?
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
SSD vásárlásán töröm a fejemet, az adatlapomon szereplő konfigurációba szeretnék egy olyan - lehetőleg olcsó, de azért elég gyors (HDD-hez képest) -, megbízható példányt, amit kizárólag rendszermeghajtóként használnék.

Nem kell nagy méret sem, egy 40GB környéki darab már bőven megfelelne - most kb. 25GB-ot foglal el a rendszerem tokkal-vonóval.

Egyszóval, ti melyik típust ajánljátok? Sajnos anyagilag most elég korlátolt vagyok, így nem tudok sokat szánni rá, esetleg olyan 20-25K körüli összegben gondolkodhatok.
Aktív témák
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest