Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Balage76
üzenetére
Nekem is 830-as van, de ez valamilyen szinten átb*szás a Samsungtól. 840-es típusszámot adnak neki abból az jönne le, hogy jobb mint a 830. Majd kicsit utánaolvasva a 840 Pro az ami egy 830 csak átnevezve.
A 840-el sem lenne semmi baj ha mondjuk továbbra is adnák hozzá a Win8-at vagy ha mondjuk 25%-al kevesebbe kerülne. Ugyanannyiért tudok OCZ Vertex3-at mint 840-et így sztem nem kérdés.Itt tényleg nem arról van szó, hogy a másik nem lenne elég, ha 830-at lehetne kapni hasonló áron vagy kicsit drágábban biztos azt venném...
-
BaLee
addikt
Mondjatok nekem valami okosat...
Kezdtem kinőni a 60gb-os 830-as Samsungomat, pontosabban nem kinőni de tök jó lenne ha 2-3 játék is az SSD-ről futna és az már ezen nem megoldható, vevő lenne a régire, ki is néztem a Samsung 840-es szériáját, majdnem meg is rendeltem amikor elolvastam a tetsztet és a hozzászólásokat, miszerint az egy TLC alapú SSD, elmarad a 830-tól. Ráadásul decemberben win8 upgrade-el árulták úgy tuti nem gondolkodtam volna rajt de most már az sincs hozzá az ára meg ugyanannyi. Így már annyira nem tűnik bomba üzletnek.
Ott van még az OCZ Vertex 3. Anno mikor az első Kingston-omat vettem az OCZ-ről sok panasz volt a fórumban.
Szóval mit javasoltok, ugyanolyan áron 3-3 év garival Samsung 840 120gb vagy OCZ Vertex 3 120gb? Esetleg van még amit érdemes megnézni max 25k körül?
-
BaLee
addikt
Mit tudtok a következő SSD-ről: Toshiba 128G THNSNC128GCSJ sata3.0Gbps
Érdemes vele foglalkozni?
Valószínűleg elviszik komplettem a gépemet a Sata2-es Kingstone SSD-vel, helyére Samsung 830-as 64gigásat néztem, de a fenti Toshibát árulja valaki itt a környéken. Árat még nem kaptam rá... -
BaLee
addikt
Azt jól értelmeztem, hogy ha megjön az SSD és egy új Win7 64bites rendszert telepítek rá akkor az alignálással nem kell foglalkozni, partíciót sem kell létrehozni hanem kiválasztani az SSD-t és a Win7 telepítő úgy csinálja, hogy jó legyen?
-
BaLee
addikt
Nos, rendeltem egy Kingston SSD 96GB Sata - SVP100S2/96G SSD-t. Ez ugye egy 2.5 SSD, adnak hozzá valamit amivel asztali gépházba lehet rögzíteni, vagy hogyan lesz?
Jó lenne előre készülni, nem akkor kapkodni amikor itt lesz a kezemben.

-
BaLee
addikt
Asztali gépembe gondolkodom egy SSD beszerzésén. Kezdenek alakulni az árak. Win7 64bitet használok és már vagy 3 éve fent van, lassan újra kellene telepíteni mert érezhetően belassult és jó lenne ezt már az új SSD-re.
Szóval mit tudtok ajánlani 64-100GB körüli méretben, ami jó ár-teljesítmény aránnyal bír?
Aktív témák
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Eladó 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- XPG GAMMIX S70 Blade 512GB NVMe Gen4 X4 PCIe SSD / Beszámítás OK!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest