Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Balage76
üzenetére
Nekem is 830-as van, de ez valamilyen szinten átb*szás a Samsungtól. 840-es típusszámot adnak neki abból az jönne le, hogy jobb mint a 830. Majd kicsit utánaolvasva a 840 Pro az ami egy 830 csak átnevezve.
A 840-el sem lenne semmi baj ha mondjuk továbbra is adnák hozzá a Win8-at vagy ha mondjuk 25%-al kevesebbe kerülne. Ugyanannyiért tudok OCZ Vertex3-at mint 840-et így sztem nem kérdés.Itt tényleg nem arról van szó, hogy a másik nem lenne elég, ha 830-at lehetne kapni hasonló áron vagy kicsit drágábban biztos azt venném...
-
BaLee
addikt
Mondjatok nekem valami okosat...
Kezdtem kinőni a 60gb-os 830-as Samsungomat, pontosabban nem kinőni de tök jó lenne ha 2-3 játék is az SSD-ről futna és az már ezen nem megoldható, vevő lenne a régire, ki is néztem a Samsung 840-es szériáját, majdnem meg is rendeltem amikor elolvastam a tetsztet és a hozzászólásokat, miszerint az egy TLC alapú SSD, elmarad a 830-tól. Ráadásul decemberben win8 upgrade-el árulták úgy tuti nem gondolkodtam volna rajt de most már az sincs hozzá az ára meg ugyanannyi. Így már annyira nem tűnik bomba üzletnek.
Ott van még az OCZ Vertex 3. Anno mikor az első Kingston-omat vettem az OCZ-ről sok panasz volt a fórumban.
Szóval mit javasoltok, ugyanolyan áron 3-3 év garival Samsung 840 120gb vagy OCZ Vertex 3 120gb? Esetleg van még amit érdemes megnézni max 25k körül?
-
BaLee
addikt
Mit tudtok a következő SSD-ről: Toshiba 128G THNSNC128GCSJ sata3.0Gbps
Érdemes vele foglalkozni?
Valószínűleg elviszik komplettem a gépemet a Sata2-es Kingstone SSD-vel, helyére Samsung 830-as 64gigásat néztem, de a fenti Toshibát árulja valaki itt a környéken. Árat még nem kaptam rá... -
BaLee
addikt
Azt jól értelmeztem, hogy ha megjön az SSD és egy új Win7 64bites rendszert telepítek rá akkor az alignálással nem kell foglalkozni, partíciót sem kell létrehozni hanem kiválasztani az SSD-t és a Win7 telepítő úgy csinálja, hogy jó legyen?
-
BaLee
addikt
Nos, rendeltem egy Kingston SSD 96GB Sata - SVP100S2/96G SSD-t. Ez ugye egy 2.5 SSD, adnak hozzá valamit amivel asztali gépházba lehet rögzíteni, vagy hogyan lesz?
Jó lenne előre készülni, nem akkor kapkodni amikor itt lesz a kezemben.

-
BaLee
addikt
Asztali gépembe gondolkodom egy SSD beszerzésén. Kezdenek alakulni az árak. Win7 64bitet használok és már vagy 3 éve fent van, lassan újra kellene telepíteni mert érezhetően belassult és jó lenne ezt már az új SSD-re.
Szóval mit tudtok ajánlani 64-100GB körüli méretben, ami jó ár-teljesítmény aránnyal bír?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest