Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
MzperX07
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi a segítséget!
Megoldódott.
Az volt a baj, hogy benne volt a HDD is a notiban, ha nem szólsz, erre nem is gondoltam volna.
Most már erről írok.
Csinált ugyan úgy 100 MB-os partíciót, de most már jól van igazítva.
A HDD-n csak adatok vannak, azon nem volt rendszer. -
MzperX07
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm, rendben, megpróbálom.

Értem, hogy nem hoz létre, de amikor húznám rá a win-t, akkor az létre fogja hozni mégis. :S
Bocs, legközelebb szerksztem a hozzászólásaimat.Na és még egyet nem értek:
itt azt írja, hogy ha bejön a területi és nyelvi beállítás, akkro megcsinálom ezt és nem lesz 64 szektor előtte.
De most akkor az nem szükséges egy SSD-nél?Most jut eszembe: lehet, hogy az az oka, hogy telepítés idejére bent volt a HHD is a gépben?
Mert nekem ilyen becsúsztatható van téve a DVD helyére.
Hú, de ostoba vagyok :S -
MzperX07
tag
Most épp a Gparted progit akarom kiírni cd-re, hogy aztán arról bootolva alignáljak rendesen, de egyszerűen nem hiszem el, hogy most miért nem tudja ezt a win 7 telepítője rendesen.
Amikor még szűz volt az ssd akkor sikerült. -
MzperX07
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Van egy 120 gigás ssd-m, ami csak 114 giga.
Erre akarom rátenni újból a win 7-et.
Bejön a telepítő képernyő, ott rámegyek hogy partíció formázása, majd törlése, majd arra, hogy ,,új" és ekkor ő megformázza magának, tehát hoz létre egy 100 MB-osta a rendszer dolgoknak (ezt mindig megcsinálja ugye) és a maradékot.
Na arra ment rá a win már kétszer, de rögtön azzal kezdem, hogy leellenőrzöm msinfo-ban, hogy mi a helyzet és nem egész számot kapok.
:S -
MzperX07
tag
A telepítés elején törlöm, tehát tiszta lesz az ssd, és ugye hoz létre magának egy 100 MB-osta meg egy maradék partíciót, ami 114 GB.
Mégsem sikerül. :S -
MzperX07
tag
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok!
Már kétszer próbáltam telepíteni USB-ről a Win 7-emet egy SSD-re és mindkét esetben elrontja az alignálást.
Az eredmény 7,875 lesz.
Pedig egyszer már sikerült ugyan így, csak zóta újra akarom telepíteni rendesen.
Mit tegyek? :S :S: S
Aktív témák
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest