Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
aAron_
őstag
Üdv!
Visszatértem, Fire/SOUL/CD kolléga már segített, de egyelőre nem sikerült megoldanom a problémát, az Agility 3-mam továbbra is csak SATA I-es sebességgel hajlandó menni az ASUS M4N68T lapomban, már próbáltam minden félét beállítani, lecseréltem a nvidia drivert(most alap win8-as van), néztem másik kábellel, másik portban, semmi. Van még valami ötletetek, hogy mi lehet a baj? BIOS-ban most mindent vissza raktam "default-ra", ott még lehetne valamivel próbálkozni? (AHCI nincs
)most ránéztem Hard Disk Sentinel-el is, ezek az értékek normálisak? csak az op rdsz-nél látom azt, hogy a TRIM engedélyezve van. egyáltalán jó helyen nézem?

-
aAron_
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ASUS honlapján és a dobozon is ez van:" 4 xSATA 3 Gb/s ports Support RAID 0,1,5,10,JBOD " ezen kívűl más SATA nincs is, tehát még rossz helyre sem rakhattam, elég furcsa

-
aAron_
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Itt vannak az eredmények, ahogy nézem ezek sem valami izmosak, többet nekem sajnos nem mondanak.
Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)