Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
djyuri
őstag
Üdv
probléma megoldva....a firmware döglött meg az ssd-n.
De firmware frissítéssel sikerült megoldani.Köszönöm mindenkinek a segítségét

egy kérdés....még mindig nem találtam rá módot,hogy a trim a hdd sentinel szerint is engedélyezve legyen. De mérni ezt egyáltalán mivel tudom?
-
djyuri
őstag
Sziasztok.
Melyik a legmegbízhatóbb program,ami megmondja,hogy megy-e a trim vagy sem? a querry parancs 0-t hoz ki,tehát engedélyezve van. De közben sorozatosak a kékhalálok és a hdd sentinel szerint a trim nincs engedélyezve,de támogatva van.
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Dolgozunk(digitalizálunk,kódolunk) egy elég komoly gépen rendszeresen.
Tavaly újításként bekerült a gépbe fővinyónak az intel 40GB-os SSD-je és háttértárnak két WD 500GB Caviar Black vinyó.
Felére csökkent a digitalizálási idő....de a cpu magok 25%-ról még mindig csak 60-70%-on járnak. És a merevlemez visszajelző led sem villog túlzottan....Így az ügyben kérdeznék,hogy miként lehetne ezt még gyorsítani? Mi lehet a szűk keresztmetszet?
Segít-e,ha a két Black vinyót raid-be kötjük?Illetve ki mit tud a PCI-express 4X OCZ Revo Drive-ról? érdemes,el lehet-e vele érni nagyobb sebességet,mintha csak simán raid-be kötném a Black vinyókat? Vagy egyáltalán mi lehet a szűk,hogy nem dolgozik maxon egyik cpu mag sem?
Adatok:
XP 32 bites oprendszer
Adobe Premier Pro V2
2*2GB Kingstone hyperx 1066mhz (kifejezetten ehhez az alaplaphoz)
Asus p5Q Deluxe
Intel Q9505 *3,6ghz[ Módosította: philoxenia ]
-
djyuri
őstag
Sziasztok

Egy barátom gépében cseréljük le a fővinyót SSD-re.
Meg is érkezett a cucc,de eltér a típusszám vége:
SSDSA2MH080G2C1 / ilyet rendeltem /
SSDSA2MH080G2K5 / ilyet kaptam /Mi a különbség a C1 és a K5 végű kötött ?

Laptop a cél és Win 7
köszönöm

Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez teljesen kiment a fejemből 
úgy télleg könnyű