Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
paulo92
tag
-
paulo92
tag
Szia! Köszönöm válaszod!
Amúgy nincs valami ötleted, hogy miért nem lehet az fwt frissíteni? ( több helyen olvastam, hogy ha már van rajta win, akkor nem lehet, ez mennyire veszélyes?) most, hogy van rajta win, legalább felismeri az updater, de hibát ír az fw letöltésekor: fw not found, pedig a honlap alapján már van újabb (2.15 van rajta)
Érdekes még, hogy Intel rapid programban az ssd sata átviteli sebességénél 3gb/s- t ír ami ha jól tudom csak sata2. -
paulo92
tag
Sziasztok!
Napokban vettem új SSD-t és a neten látott benchmarkokhoz képest kicsit lassúnak tűnik.
Az ssd: OCZ vertex3 60G

Csak én vélem lassúnak, vagy tényleg az? Az optimalizáláshoz megcsináltam mindent, amit a logout cikk írt. Az SSD-n csak a windows, chrome, photoshop és ps lightroom van telepítve. Az alaplap leírása szerint SATA 3-ba van dugva. Az alaplapom: gigabyte b75m-d3h.
Válaszotok előre is köszönöm!
u.i: Lehet, hogy egy fw frissítés segítene? ( próbáltam frissíteni, másik gépre usb-n rádugva, de ott nem ismerte fel. sata2-re dugva pedig hibát írt ki.)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Ubuntu Linux
- Azonnali fotós kérdések órája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (40-42k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest