Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Lokids
addikt
SSD-n van értelme file shredder programot használni?
Ugye HDD-nál többszörösen felülír, átmágnesezve az adott részt, hogy ne legyen visszaolvasható. De SSD-nél ilyent nem tud, max használja a cellákat. Vagy azokat is van értelme többszörösen felülírni? -
Lokids
addikt
A CrystalDiskInfoban látszik az, hogy a TRIM aktív?
-
Lokids
addikt
Úgy néz ki rájöttem mi volt a gond. És ha igazam van, elég bagatel dolog, több helyen is le van írva, mint alapvető SSD beállítás.
Mégpedig az Alignment.Macrium a klónozásnál a propertiesben van egy checkbox, amit nem jelöltem be és ezt lenne hivatott elvégezni. Csak azzal nem 15 perc alatt, hanem 1 óra alatt végzett. De utána bebootolt a rendszer.
-
Lokids
addikt
Nagyon nem akarom újra húzni. De lehet az lesz, mert míg tegnap végre bebootolt, ma reggle elindítva a gépet, nem bootolt be. Azt írta ki, hogy disk boot failure. De ezt nem értem. Ha egyszer bejön a rendszer, minden működik, akkor mi a fenéért nem bootol be róla megint?
-
Lokids
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egyszerűen újraklónoztam és működik... Fene se tudja mi történt.
Most már SSD-ről fut a rendszer. De a boot idő nem érzem, hogy lerövidült volna.
-
Lokids
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Eredeti az OS.

-
Lokids
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Közben a látszási probléma megoldódott, mert bios frissítés kellett. Bár frissítettem, de nem a legújabbra, mert az egy beta bios. De abban viszont ahci módosítások történtek, és azzal látszódik már.
Viszotn furcsa, hogy win7 bootoláskor (immár ssd-ről) a win7 nem ismeri fel az eddigi beállításokat, nem tölti be a userem, és azt hiszi magáról, hogy hamisítvány.

-
Lokids
addikt
Sziasztok. Vettem egy Agility 4-es ssd-t.
Megpróbáltam rá átköltöztetni a win7-em, de nem sikerült.
A probléma az, hogy a BIOSban nem látszik az ssd.
alaplap: gigabyte ma790xt-ud4pWindowsban viszont ott van. Át is klónoztam rá a rendszert (snapshot és macriummal is próbáltam).
De nem tudok rájönni miért nem látom biosban, vagy miért nem tudok róla bootolni.Valakinek valami ötlet?
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 4x2TB WD RED Nas Merevlemez
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Windows serverek sem hoznak létre ilyent.