Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Watto1991 #46710 üzenetére
Raktáron?
Adnak majd egy éppen aktuális valamilyen ssd-t, tekintve, hogy jelenleg a 830 kb a legolcsóbb így majd valami szintén olcsót. Én az 1 hónapja leadott kingston v100 64-es helyett pl adata s511 60-asat kaptam. (amit persze el kellett adnom mert nem ment a laptopomban de ez már egy másik sztori
)
-
válasz
Watto1991 #46566 üzenetére
Samsung 99%-ról indul(ez természetes és nem ingadozik) illetve (mivel nem használ tömörítést) többet ír, mint amit Te írtál rá.
A HDS által visszaadott infók a SMART adatokra támaszkodnak(másra nem is lehet), ott viszont a vezérlő által írt adatot adja vissza, ezért ez a "nagynak" számító írás.
Ha minden "cuccot" telepítettél, frissítettél stb, akkor ez realizálódni fog, nem lesz ennyi írás.
Aktív témák
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- PlayStation 5
- iOS alkalmazások
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest