Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Guszti
üzenetére
De Ő a Vertex3 és a Samsung 830 között vacillált, a kérdése e kettőre szólt! Én arra válaszoltam. Fórumos árakat, és himi-humi garanciás eladókat nem szoktam figyelembe venni.
(#37793) dik : na, ennek örülök. Mindenki isteníti a Samut, nincs is baj vele, de nem jobb mint a társai, csak jó a marketingje. Így járunk majd a Vertex 4-el is talán...
-
Zotya21
senior tag
válasz
Guszti
üzenetére
hát ez intel q6600 oc 3.2Ghz és 1600 as corsair vengeance ramok
persze az új i7 bődületesen erős

de nekem most az ivy bridgere fáj a fogam csak sajnálok annyi pénzt rá
Bogyo hát az neméppen menne

azért kéne az a megodldás mait mnodtam

különben sztem már van iylen biztos nem nekem pattant ki először a fejemből
-
attila9988
őstag
válasz
Guszti
üzenetére
Azt nem értem minek a ramdrive. Szerintem ilyesmire nem nagyon jó, hacsak nincs vagy 30gb ramod.
Ellenben az os sebességével kapcsolatban nincs igazad. Ki is próbáltam ezzel a meghajtóval is, és egyáltalán nem vagyok elájulva tőle. Ennek oka az lehet, hogy a jól bejáratott rendszerem a prefetch miatt eddig is behúzta a ramba amit be kellett neki, és utána alig nyúlt a rendszerlemezhez. Ezzel szemben a programokra meg várni kell valamivel többet, pedig ott jönne ki igazán a lények, hiszen azok használat után jórészt törlődnek a ramból, mert kell a hely a másik programnak amit épp be akarok tölteni.
Azzal hogy a 60gb csupa hasznos programmal van tele, sokkal többet nyerek, mint az os -el. Persze ez nem azt jelenti hogy egy pl 200 gb -os lemez esetében azt nem lehet rátenni, hanem csak azt, hogy ha választani kell, akkor nem biztos hogy az os -el jársz a legjobban, főleg hogy az ssd megbízhatósága fasorba sincs egy hdd -hez képest. Ez a dolog meg addig nem is fog változni, amíg vacak NAND MLC -t használnak hozzá. Majd ha jön valami ettől sokkal ütősebb, akkor lehet majd megéri a hdd -t nyugdíjazni, de addig biztosan nem. Elvileg van 3 - 4 jelentkező a normális ssd -k megalkotásához, de egyik sem érett meg a piaci bevezetésre.
Én meg addig is naponta akár 40gb -ot is megmozgathatok a lemezeken akár apró kis pár kb méretűekből is...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A browser cache is azért van mert kell, nem viccből.
Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)