Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
worxland
addikt
válasz
titanium100
üzenetére
Felesleges, használat közben a különbség 1% körül lesz. És ez felső becslés.
-
zetecR
addikt
válasz
titanium100
üzenetére
És ez mire nem elég?

-
válasz
titanium100
üzenetére
Adatlapodat töltsd ki, akkor meg lehet nézni, hogy milyen konfigja van a user-nek.
Ezen a deszkán Marvell SATA3-as port van, ez lehet az oka, hogy ilyenek a sebességek. Samsung nem használ tömörítést, ezért mindegy, hogy All 0x00 fill-ben mérsz vagy sem
(Ha Marvell AHCI driver is fenn van, akkor nem biztos, hogy működik a TRIM)psycroptic
Telepítsd fel az ASMedia SATA3 driver-t, ez az egyetlen lehetőség, hogy esetleg változnak a sebességeredmények(rendszer alatt nem fogsz érezni belőle semmit) [link] -
válasz
titanium100
üzenetére
A Magician helyett mérj CDM-el, mert érdekes módon pont a gyári Samsung szoftverrel nem lehet mérni a gyártó által megadott sebességeket.
Tarill
All 0x00 Fill-ben mérj(hogy hogyan is kell, keress rá a topikban, sokszor volt már róla szó). Ezen felül (ha még nem tetted meg), akkor az alaplapod gyári oldaláról letölthető Intel Rapid Storage Technology driver-t feltelepítheted. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
titanium100
üzenetére
Ja értem, nekem nem ez az elsődleges szempont, most egy 60-as SSD-m van jelenleg, (most veszek egy 120-ast) de nekem többet ér az hogy minden program egy szempillantás alatt betöltsön,. illetve hamar felálljon a win, mint a játék betöltés.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
titanium100
üzenetére
Értelem szerűen csak azok amik az SSD-n vannak, de ha nem oda raknád a programokat is, úgy nem is sok értelme van az SSD-nek...
-
sz.j
nagyúr
válasz
titanium100
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem jellemző, hogy a kisker automatikusan megadja a gyártó által nyújtott max garit ...., ezt ő is meghatározhatja (csökkentheti vagy növelheti, bár ez utóbbira még nem volt példa...., legalábbis én nem tudok róla
) -
zoo8800
veterán
válasz
titanium100
üzenetére
Sima HDD-vel 20 sec boot?

-
Tomix24
addikt
válasz
titanium100
üzenetére
A sebességet nem ott veszed csak észre ahol bootolsz(nálam 7 sec)
Hanem párhuzamos cselekvésnél. PL Másolsz ssd-ről egy 15gb-os filmet, és megnyitod a böngészőt, akkor nem tart 10-30 másodpercebe csak 3 -ba legrosszabb esetben. Én nálam megy a torrent, és van hogy ez időben egyszerre 2 vinyóra és egy pendrive-ra is másolok. Közbe netezek, és a háttérben nagyobb konvertálás folyik a vinyón.
Extrém eset, de gond nélkül ment. Köszönhettem az ssd-nek. -
randras
veterán
válasz
titanium100
üzenetére
Szóval vettél egy SSD-t, mert lassú a géped, de még mielőtt megjött volna, rájöttél, hogy mégis gyors?

Ha legközelebb ilyen van, nálunk rendeld meg, simán lemondod a rendelést, mondjuk pénzt nem kapsz vissza. 
-
Bodor
veterán
válasz
titanium100
üzenetére
Biztosan sokat fog dobni az SSD a rendszereden , szóval ne kezdj el megijedni.
Ha mégsem tetszik, akkor használt árban átveszem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont rendelhetted volna olyan helyről is, ahol a 2 év helyett megkapod a rendes 3 év garanciát, és még olcsóbb is lett volna. . . -
skydragon
tag
válasz
titanium100
üzenetére
Boot időben nagy eltérés nem lesz bár én azért azt a 20 secet kicsit többnek hiszem főleg egy teljes rendszer felállást de nem is lényeges,elérési időben programok megnyításában érezni fogod az ssd erejét így nem fogod megbánni.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)

Extrém eset, de gond nélkül ment. Köszönhettem az ssd-nek.

Ha legközelebb ilyen van, nálunk rendeld meg, simán lemondod a rendelést, mondjuk pénzt nem kapsz vissza.