Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
zseko
veterán
Már nem tudtam módosítani mert lehalt a net:
A boot időm is jó lett, Time to Logon - 8s, Time to Desktop - 15.796

Ezek után már kíváncsi vagyok linuxon mennyit gyorsítana, az alapból 15-17s volt hdd-ről.Így már elfogadható az egész, már csak a progik visszaállítása van hátra...

(#46586) Fire/SOUL/CD, Bocsánat, valószínűleg nem voltam egyértelmű: a gyerek csak ATTO-val mért két képet rakott be a fórumba, semmi egyéb mérőprogisat nem.
tettél be egy képet, ahol a 0,5-től kezdődő szegmensben(meg egy darabig afelett) olyan mérési eredmények születtek, amik nem lehetnek...
amint a mellékelt ábra mutatja mégis lehetnek... -
"Az első mondatodat nem tudom teljes mértékben értelmezni"
tettél be egy képet, ahol a 0,5-től kezdődő szegmensben(meg egy darabig afelett) olyan mérési eredmények születtek, amik nem lehetnek... Ez azért fordulhat elő, mert a W7 automatikusan pakol fel drivereket, amit jó akarva tesz, csak nem kellene..."...ahol a gyereknek hasonló gondjai voltak, ő tett be egy ilyen összehasonlító mérést,..."
Nem kellett volna, mert a "gyerke" nem tudja, hogy 2 teljesen más megközelítést használó mérőprogiról van szó, azaz a 2 progi mérését nem lehet összehasonlítani, mert nem lehet.All 0x00 Fill volt a lényeg, úgy meg teljesen jók az eredmények.
xxSanchez
Akkor nagyon alaposan barátkozz vele, mert backup-ot(ami ér is valamit "baj" esetén) nem fogsz készíteni a W8-al, külső progival meg még nem próbáltam(az is lehet, hogy elvérzik az összes)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)