Hirdetés
Aktív témák
-
kiskornel
addikt
(#42476) Qru, (#42477) Yany: Javítsatok ki, de a hyberfil.sys fájlt nem lehet áthelyezni másik particióra. Az mindig azon a partíción trónol, ahol a windows van.
"A Hiberfil.sys rejtett rendszerfájl annak a meghajtónak a gyökérmappájában található, amelyen az operációs rendszer telepítve van. A Windows-kernel energiagazdálkodási algoritmusa lefoglalja ezt a fájlt a Windows telepítésekor. A fájl mérete megközelítőleg egyenlő a számítógépen telepített közvetlen elérésű memória (RAM) mennyiségével."
Én nem tudok róla, hogy át lehetne tenni másik partícióra. Le lehet tiltani, de átrakni azt nem.
Vagy ez működhet? [link]
-
sir fg
aktív tag
Ez s kombinált 'Sleep' mód van a Windows7-ben is? Én csak a 'Stand by'-t és a 'Hibernate'-et ismertem eddig. (Vistám csak fél évig volt, de ott nem tűnt fel ez a lehetőség).
Vagy a készenléti állapot lenne ez a 'sleep'? igazából még sosem hagytam órákig készenléti állapotban, hogy kiderüljön, lekapcsol-e magától, és laptop lévén az áramszünetet sem volt módom kipróbálni.
Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Gurulunk, WAZE?!
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest