- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kiskornel
addikt
(#42476) Qru, (#42477) Yany: Javítsatok ki, de a hyberfil.sys fájlt nem lehet áthelyezni másik particióra. Az mindig azon a partíción trónol, ahol a windows van.
"A Hiberfil.sys rejtett rendszerfájl annak a meghajtónak a gyökérmappájában található, amelyen az operációs rendszer telepítve van. A Windows-kernel energiagazdálkodási algoritmusa lefoglalja ezt a fájlt a Windows telepítésekor. A fájl mérete megközelítőleg egyenlő a számítógépen telepített közvetlen elérésű memória (RAM) mennyiségével."
Én nem tudok róla, hogy át lehetne tenni másik partícióra. Le lehet tiltani, de átrakni azt nem.
Vagy ez működhet? [link]
-
sir fg
aktív tag
Ez s kombinált 'Sleep' mód van a Windows7-ben is? Én csak a 'Stand by'-t és a 'Hibernate'-et ismertem eddig. (Vistám csak fél évig volt, de ott nem tűnt fel ez a lehetőség).
Vagy a készenléti állapot lenne ez a 'sleep'? igazából még sosem hagytam órákig készenléti állapotban, hogy kiderüljön, lekapcsol-e magától, és laptop lévén az áramszünetet sem volt módom kipróbálni.
Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest