Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
zjuhasz
üzenetére
Azért nem találtál róla tapasztalatot, mert nem igazán jó ez a megoldás, páran érdeklődtek már ezzel kapcsolatban, de tudtommal senki sem vágott bele. Szerintem inkább gyűjts még egy kicsit hozzá, és vegyél egy 120 GB-os SSD-t, és tisztán arra tedd az rendszert és a programokat. Kingmax-ot és KINGSTON V200-at messzire kerüld el, nem véletlen, hogy nincs jó tapasztalat velük kapcsolatban. Javaslom ennek a cikknekelolvasását, én az ott ajánlott SSD-kből választanék.
Itt már reagáltam hasonló érdeklődésre.
-
válasz
zjuhasz
üzenetére
Szerintem valamit nagyon félreolvastál a neten.
"Az oprendszerem (W7) mérete nagy egy 64GB-os SSD-hez..."
Az OS biztos nem, mert az 5,5-6G-t telepít + add hozzá fizikai memóriád kétszeresét (pl ez egy 8G RAM-al rendelkező gép esetén max 22G)"...hanem az RST-t hívnám segítségül, ami max 64GB-ig támogatja az SSD-ket."
Nem 64G-ig támogatja, 512G SSD is megy vele.Szerintem Te összekeverted az Intel Rapid Storage Technology-t, az Intel Smart Response Techology-vel...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
samu74
addikt
válasz
zjuhasz
üzenetére
Az a Kingmax elég ratyi olvasásban és írásban is,főleg a 64-es.Szerintem.
Ez talán még belefér a keretedbe,és gyors is.
Ám szerintem az RST driver nem létszükséglet,eldöntöd te hogy mit használsz napi szinten meg mit nem,mihez kell a tempó...Játékok mehetnek a vinyóra,a programok meg az ssd-re.Ennyi.
Aktív témák
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)