Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Bodor

veterán

válasz kerekfej #29265 üzenetére

Nekem is unalmas amit te csinálsz...
    Más sem teszel, mint szinte csak a Samu SSD-ket ajánlod mindenkinek, nem tudom milyen ösztönzésből, de nem is akarom.
    Semmi bajom nincs velük, és már én is ilyeneket használok,de nem azért mert bajom volt az OCZ-vel. . Itt olvasható a váltásom oka
    Többször leírták már többen is az utóbbi időben, hogy az új firmware-rel már semmi probléma nincsen a Sandforce-os SSD-vel, az OCZ termékeivel sem. Nem értem, hogy Te ezt miért nem tudod tudomásul venni.Nem kéne az újonnan érdeklődők számára leszűkítened a választékot, az ajánlást a kedvenc márkádra!
    Pár hónapja berobbantál ide a fórumra nagy arccal, és osztod az észt, úgy, hogy nincs túl sok tapasztalatod a témában, csak olvasgatod a teszteket és a hozzászólásokat, és kigyűjtögeted a negatív hozzászólásokat, nem figyelembe véve a hozzászólásaidra kapott többszöri elmarasztaló véleményt.
    Vagyunk itt páran, akik több éve, szinte a kezdetetektől használunk, használtunk több fajta SSD-t, és valószínű, hogy ennyi tapasztalattal, nem a levegőbe beszélünk.
    Nem hiszem, hogy cinikus lennék, inkább realista, de semmiképp sem olyan valaki, aki egyetlen gyártó termékét ajánlaná csak, annak ellenére, hogy van sok más hozzá hasonló ár/érték arányban, és teljesítményben egyaránt. Gondolkodj el ezeken légy szíves, és a többi hozzászólásodra kapott válaszon, reakción!

• lucky07

aktív tag

válasz kerekfej #29265 üzenetére

Én egyetlen rossz szót nem szóltam, úgyhogy örülnék, ha nem általánosítanál.
    Direkt nem ajánlok egyet sem mivel, még igen kuszák a vélemények.
    Köszönöm!

Aktív témák