Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
IgnisFatuus #11635 üzenetére
IgnisFatuus:
Azt gondolom, hogy sajnos neked van igazad élettartam szempontjából, de nem baj, hogy 96% kezdünk szerintem, így is bőven elegendő az élettartam szerintem. Szóval ezért senkinek sem kell aggódni szerintem, persze nem jól néz ki optikailag, hogy nem 100%, de gyakorlatilag édesmindegy.
Lehet, neked is javulnának az értékeid, ha feltennéd az új raid drivert, ha érdekel egyáltalán.
Kissjeno: nekem is kiírja, hogy smart command failed a biosban. Gigabyte GA-EP45-UD3R alaplapom van, de szerintem csak e miatt nem fogok egy béta biosra frissíteni, annyira nem zavar, megvárom míg nem lesz béta.
Colos1: Megnéztem a listát, hát a vertex 2-öt nem támogatja a sentinel, és sajna már leszedtem ,mert úgysem ír ki valós értékeket az említett okok miatt, szóval nem tudok küldeni képernyőképet. Egyébként az önteszt alapján írta ki, aztán ha a részletes lemezellenőrzésbe benéztem ott azt írta, hogy még sosem futott az önellenőrzés, és ha el akartam indítani akkor kiírta, hogy nem indítható ismeretlen (Microsoft Intel_rst_10.0.0.1046 ACHI RAID Driver) driver miatt, mint írtam is.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest