Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerodot
aktív tag
Igen, Curve egy kicsivel jobban vált, én is azzal váltok a limitig és hétköznap...
A 350 eurós verzió még nem kamatozik, csak az efeletti verziók. Sajnos tud mínuszba menni, mivel a CRO tokent veszed meg, aminek mászkál az árfolyama elég rendesen. Szóval nincs garancia, hogy mennyi lesz az értéke amikor kiveszed. Lehet több, lehet kevesebb.Én ezt úgy néztem, hogy ha használni akarom a kártyát, akkor úgyis végig le lesz kötve az az összeg, nem fogom kivenni, vagyis kvázi ez a kártya ára. Mondjuk mikor én rendeltem, még kijött kb. 250 usd-ből, ebből a referral rögtön visszahozott 50-et, plusz én is meghívtam valakit, abból is jött 50, illetve a Covid berobbanásakor 6 hónapig 10% cashbacket adtak egy csomó élelmiszerüzletben, szóval így elég hamar visszatermelte azt a 250$-t, így nekem már teljesen ingyen van, még ha a lekötött CRO ára nullába menne is.
Most már kicsit nehezebb mert drágábbak a kártyák, és a referral bonusz is feleződött időközben.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest