- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
devil-k
üzenetére
Passz. "Régen minden jobb volt" narratívában nem hiszek, ancient greek időszakból is van feljegyzés arra, hogy a korábbi nemzedékek jobbak voltak
.Furcsa filmeket sose szerették annyira sokan. Itt a topikban van egy stabil kisebbség: Én egy ponton ott aktivizálódtam, hogy a geekz hardcore fóruma a második migrációt annyira nem élte túl jól, meg úgy voltam, hogy kell ellenpont valahol az MCU csúcsán, hogy másról is lehet szó, mint (némi túlzással) információmorzsákról és hyperől.
Egyébként én imádom, hogy jellemzően nincs konzenzus filmeknél. Az sem volt egészséges, hogy 2000 körül mindenki imádta a Godfathert (ld a legendás Family Guy sketchet ami telibetalálja a jelenséget). Nekem sem tetszik minden, és tudok csúnyán lehúzni filmeket.
---
Furcsa filmek: Szisztematikusan megyek éppen végig a 2010s "Best Weird Movies of the Decade / 2010" listán. Konkrétan a filmek negyede (!) jön holnap a postával a webshopból ami kb beszerez bármit ami Európában elérhető. Lassan a lista felét láttam: Nem mindegyik jó, pár film a tetejében iszonyatosan fura, cserébe jellemzően szórakoztatóak. Kivéve a Birdemic, azzal vallatni lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.