Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz devil-k #175424 üzenetére

Passz. "Régen minden jobb volt" narratívában nem hiszek, ancient greek időszakból is van feljegyzés arra, hogy a korábbi nemzedékek jobbak voltak :).

Furcsa filmeket sose szerették annyira sokan. Itt a topikban van egy stabil kisebbség: Én egy ponton ott aktivizálódtam, hogy a geekz hardcore fóruma a második migrációt annyira nem élte túl jól, meg úgy voltam, hogy kell ellenpont valahol az MCU csúcsán, hogy másról is lehet szó, mint (némi túlzással) információmorzsákról és hyperől.

Egyébként én imádom, hogy jellemzően nincs konzenzus filmeknél. Az sem volt egészséges, hogy 2000 körül mindenki imádta a Godfathert (ld a legendás Family Guy sketchet ami telibetalálja a jelenséget). Nekem sem tetszik minden, és tudok csúnyán lehúzni filmeket.

---

Furcsa filmek: Szisztematikusan megyek éppen végig a 2010s "Best Weird Movies of the Decade / 2010" listán. Konkrétan a filmek negyede (!) jön holnap a postával a webshopból ami kb beszerez bármit ami Európában elérhető. Lassan a lista felét láttam: Nem mindegyik jó, pár film a tetejében iszonyatosan fura, cserébe jellemzően szórakoztatóak. Kivéve a Birdemic, azzal vallatni lehetne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés