Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibiajax

nagyúr

válasz Miklós315 #141780 üzenetére

sw trilógiát ne keverd ide sztem hasonlatnak, mert ott voltak már alap sw-filmek, amik jók voltak. ja, bocsánat helyesbítek, kurva jók voltak. mondjuk, a régiek.. aztán később már nem annyira jók jöttek, a legújabbak meg ugye, tudjuk, hulladékok.
    dc-filmek meg annyira azért nem jönnek régóta. voltak bár próbálkozások, de szinte mind fos volt, kivéve talán Nolan Batmanjei.. és akkor most itt az all star dc-nagyfilm, amit persze, comic fan-milliók vártak
    amit írsz értem, nyilván nem 'igyekezet' alapján kell dönteni. de, ha én nézek egy filmet, témája adott, és igenis nem érzek alatta nyögvenyelést, meg erőltetett ízt, akkor nekem már sok problémám nem is lehet. onnantól csak arra "figyelek" vajon nem alszom-e be alatta, meg hasonló dolgok..de az igazán kritikus Tibi már eltűnik, és ha még pörgős és magával is ragadó valamennyire, akkor nem fogom csak azért is leszólni, mert találok benne mégis valahol, itt-ott esetleg -mondjuk pl- dramaturgbéli hibát vagy bakit, vagy belekötök egy esetleges szál talán ki nem bontásába, stbstb
    nemtom, tiszta-e nagyjából, amit próbálok leírni

Új hozzászólás Aktív témák