- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tomb Raider Remastered I-III
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Miklós315 #141780 üzenetére
sw trilógiát ne keverd ide sztem hasonlatnak, mert ott voltak már alap sw-filmek, amik jók voltak. ja, bocsánat helyesbítek, kurva jók voltak. mondjuk, a régiek.. aztán később már nem annyira jók jöttek, a legújabbak meg ugye, tudjuk, hulladékok.
dc-filmek meg annyira azért nem jönnek régóta. voltak bár próbálkozások, de szinte mind fos volt, kivéve talán Nolan Batmanjei.. és akkor most itt az all star dc-nagyfilm, amit persze, comic fan-milliók vártak
amit írsz értem, nyilván nem 'igyekezet' alapján kell dönteni. de, ha én nézek egy filmet, témája adott, és igenis nem érzek alatta nyögvenyelést, meg erőltetett ízt, akkor nekem már sok problémám nem is lehet. onnantól csak arra "figyelek" vajon nem alszom-e be alatta, meg hasonló dolgok..de az igazán kritikus Tibi már eltűnik, és ha még pörgős és magával is ragadó valamennyire, akkor nem fogom csak azért is leszólni, mert találok benne mégis valahol, itt-ott esetleg -mondjuk pl- dramaturgbéli hibát vagy bakit, vagy belekötök egy esetleges szál talán ki nem bontásába, stbstb
nemtom, tiszta-e nagyjából, amit próbálok leírni
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kuponkunyeráló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Robotporszívók
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok