Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Armahun
addikt
válasz spammer #7599 üzenetére
Urak segítsetek légyszíves.
Keresek egy viszonylag régebbi filmet.
A sztori röviden, hogy van egy nyomozó aki keres egy klónt aki a szívében lévő bombával akar robbantani.
A végén kiderül, hogy ő maga az.És még egy
Űrben játszódik, keresnek valamit lényt akit a végén meg is találnak.
Ez egy gömbben ül és nem csinál mást csak megbocsájt.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Zirowe
nagyúr
válasz spammer #11945 üzenetére
Ilyenkor kell vmi olyasmit válaszolni, hogy "akkor tetszett neki, amikor velem nézte meg".
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
válasz spammer #11967 üzenetére
Azaz egész film egy baromság (már elnézést) de amiért érdemes végig szenvedni az a 2. (2011) részben derül ki, és még utána is több kérdés marad mint szórakozás.
Melankólia? Szintén megtalálom én is az ilyen gagyi filmeket nyugi
szerk:
Egy Mass Effect filmnek annyira örülnék... de annyira el is k*rnák szokás szerint, hogy kár lenne érte.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spammer #11991 üzenetére
OK köszi akkor jól sejtettem. Egyébként nem tudom mi a baja az embereknek ezzel, szerintem így rohadt jól néznek ki a filmek. A fenntebb linkelt pc-s beállításokkal ilyen hatást lehet előhozni a filmeken, és amíg még asztali gépem volt, néztem is így filmeket, hát rohadt jól néznek ki.
(#11996) jer1cho
Kb én is.
Lehet megpróbálom megcsinálni notin is az interpolációs lejátszást, de szerintem szegény vért izzadna a filmlejátszás alatt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Zirowe
nagyúr
válasz spammer #12047 üzenetére
Első 3d filmemnél, westend-beowulf, haza lehetett vinni és ingyen volt.
Sima 3d-re meg már nem is megyek, csak imaxre.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz spammer #12192 üzenetére
Köszi.
Imdb abszolút nem jó, mert a régiekre alacsonyabb pontot dob, mint az új fosokra.És Jackie Chanből mit tudsz ajánlani?
-
Zirowe
nagyúr
válasz spammer #12195 üzenetére
Én nem itthon nevelkedtem, szóval nekem ezek a szinkronos mókák és a nagy BS&TH kultusz is kimaradt.
Schwarzi is furcsa volt, amikor először hallottam meg angolul, és még mindig nem szoktam meg.Most pótolok dolgokat.
-
baluka26
nagyúr
válasz spammer #12263 üzenetére
Pont "most jövök" Harcosok klubjáról.
Nekem ez egy nagyon nehéz film volt, nagyon tetszett, de ezt meg kell sasolnom még egyszer legalább, hogy teljes fényében tündököljön. Ez így egy 9/10.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
gyuromoj
veterán
válasz spammer #12294 üzenetére
Nekem a második rész az örök kedvencem és milyen szerencse hogy holnap 18:55-kor kezdődik az RTL-en.
Első részt most fogom nézni, mert most kezdődik a szívatós rész.Kellemes Ünnepeket mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz spammer #12312 üzenetére
Most nézem, hogy a Viasat3 is újra leadja holnap délután. Hogy ennyire fantáziátlanok legyenek a műsorszerkesztők. És még pénzt is kapnak érte.
Szvsz egyszer meg lehet nézni. Csajjal meg kötelező. Utána biztos meghálálja.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Integra
titán
válasz spammer #12360 üzenetére
pedig a sport közvetítéshez kell tv
engem totál hidegen hagy, hogy kinek van és kinek nincsen tv-je. nekem van és akkor nézem és csak azt, amit akarok. így van sok sport közvetítés meg mozifilmek. a többit meg egyszerűen nem nézem. aki meg nem tud szelektálni a szenny és a tartalom között, az valóban dobja ki a tévéjét, ha csak így tudja megoldani, mert neki erre van szüksége
amúgy pedig éppen dühbe jövünk, hahaha...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz spammer #12593 üzenetére
jaaa, én csak a végéről beszéltem, tizenpárperccel rövidebb a mozis verzió, aránylag sok plusz van az extendedben (és a zongorás résznél a saját hologramjával beszélget a mozisban, nem azzal, akit az extendedben látunk)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest