Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
#54715584 #96 üzenetére
Hát tesem!
Most hallom elöször a nevét a csajnak, pedig azér megnézem a jelentösebb filmeket, már 28 éve. Valóban, 1600 részes szappanoperákat meg sikitva fingós baromságokat nem vagyok hajlandó. Mondjatok már 1-2 filmet amiben ő volt a főszereplő, vagy legalább 20 percet kapott összesen!.
Igenis minden reklámban (rádió, tv) az ő hangjával reklámozták (''na erre akkor még gyúrunk egy kicsit'') a filmet, azt sugallva ezzel, hogy ő fog szerepelni. (micsoda hüjeség ez, hogy feltünik a filmben, de más nőt szinkronizál??) -ez simán megtévesztés.
Alán meg csakazértis késik, ha ilyen vagy -
törölt tag
-
Andie
őstag
Nem haragszom
Valszleg akkor hozhattam be a pattogatott kukoricát a konyhából
Egyébként most teljesen mindegy, hogy 5 mp-re, vagy 35-re tünik fel, a mondanivalóm az volt, hogy csalódott vagyok, én aszittem ő lesz a főpicsa, aki a másfél órából 60 percet ural a képernyőn. Erre valami ismeretlen akárki jáccotta ott a bőrszerkós hősnőt. -
Ramius
őstag
Réz András nyilatkozta egyszer az egyik tévécsatornának, hogy aki úgy nézi a filmeket, hogy a bakikat vadássza, az nemis élvezi. Az csak direkt arra megy, hogy minél több hibát találjon a filmben, és ''elfelejti élvezni''.
-
Andie
őstag
Tegnap néztem az Underworld2-öt.
(azon túl, hogy minden médiában a Görögszitával sztárolják a filmet, én sehol nem láttam benne, talán 1x egy boncasztalon?)
Még a film elején, mikor lemennek egy erdei földalatti bunket belsejébe (fegyverekért), a csajszi kinyit egy kis elektromos szekrényt, hogy felkapcsolja az áramot (erdő közepén???), és a szekrény ajtajára belülröl egy olyan tipikus sárga háromszöges matrica van ragasztva, benne villám, és alatta: VIGYÁZZ! (gondolom valami áramütésre figyelmeztetö apróbetüs szöveg).
Hogy aztán ez baki, vagy ugye bevallottan is magyar területen jáccódik a film, és nem is foglalkoztak vele, nemtom.
Meg azis vicces, ahogy a magyar határőrök lámáskodnak, kutatnak az erdőbe mindenféle töltelékszavakat kiabálva (arra ment! gyerünk! erre! oda! emerre! ) - úgy voltak vele, hogy a hüje amcsi úgysem érti, valamit dumájjanak azt kész? -
Loretto
veterán
Áttetem a topicot Fáradt gőzbe, megitélésem szerint oda inkább passzol.
-
Dr Smoke
aktív tag
A Felpörgetve című filmben, amikor a világbajnok Brabdenburg épp megelőzi Bly-t, akkor int egyet a kezével és tisztán kivehető a bukósisak alól J.P. Montoya (alias Brandenburg)!
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
Tegnap megnéztem a The transporter c. filmet. A 63. perc környékén, amikor a konténerek közt járkál sztetoszkóppal a fején, akkor egyik pillanatban rajta van, a következő vágás után meg hopp eltűnik
-
Kasza08
őstag
nem vmi forgalmas mostanában a topic
Dehogy ne legyek off, ezért eszembe jutott 1 olyan film, aminek, már elfelejtettem a címét,de lényeg az, h 1 csaj szerepelt benne és éppen 1 olyan jelenet volt, ahol a csaj kiugrott az ablakon. Amint kiugrott láttam, h a csaj még visszapattan. (Ez elég fura, mert 1 felhőkarcolóbol ugrott ki. Aztán visszatekertem és még1x megnéztem. Ahogy figyeltem, még a szivacs is látszott, amire ugrottLOL
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
a 3. a Magyarvándor-ban volt, ez csak a moziban látszik. Amikor felszállnak a lóra jól látszik, h Tisza cipőjük van.LOL
Van1 másik ilyen, az pedig a Karib-t. Kalózaiban volt, Jack Sparrow kapitány csinos kalapjának címkéje kivillant, rajta az Adidas felirat -
Kasza08
őstag
a Másik a Taxi 2-ben, Giber bemutatja a verdát, az ablaka hóót fekete. Később elintézi a Super járgány sofőrjét, és berakja Daniel-t a kocsiba. A sofőr csere során volt a kocsin kívűl és a kocsin belül a kamera, de mindig tök átlátszó a üveg. amikor város néző körúton vannak, szintén felváltva sötét, világos az üveg
-
Kasza08
őstag
A Horrora akadva 3.-ban van 1 olyan baki, h amikor a szöszi csaj, elmegy ''orákulum''-hoz és feldönti azt az oszlop izét, a az oszlop eldől, a rajta lévő váza pedig leesik. a kövi kép: a csaj elnézést kér és a háttérben ott az oszlop felállítva.
-
P.Dude
őstag
A Mobil című filmben van egy kis baki.Amikor a csávó teleofál egyszer mobillal egyszer headszettel utánna megint mobillal telefonál
-
t1
veterán
madonna hung up című klippében nézéttek a zokniát láácik hogy nem egy időben vették fel mer egyszer lelóg egyszer meg fenn van
-
jamo
tag
tudtok olyan oldalt ahol lost os bakikat lehet találni?
-
Daneeka
senior tag
Ez az oldal mindent visz! (vigyázz angol
)
[link]
Az oldal legalján vann az abc sorrend. -
Csimoka
tag
sziasztok!!
Lehet, hogy már leírta valaki ezt a bakit, de nemrég öcsém megvette a Taxi 1-et, és amióta megvan (4 napja), azóta kb 6-szor megnéztük újra és újra...(Bár végülis én nagyon szeretem ezt a filmet...
)
Nah de a lényeg, hogy ezáltal, hogy ennyiszer megnéztük kiszurtam egy hatalmas bakit
A végefelé a filmnek amikor a 2 Merci és a Taxi (benne a rendőr+a srác) egymás mellett száguldoznak, akkor egyszer-kétszer mutatják előről a 3 autót, és amikor elülső kameraállásban vannak, akkor a Taxiban csak egy ember ül benne, holott az anyósülésen ott ''reszket'' a rendőr is
Legközelebb még megfigyelem azt is, hogy a Mercikben is csak egy ember ül-e.... -
Bikerman
aktív tag
A Holnapután c. filmbe volt, hogy ezt mondja a csajse: - Másodpercenként 10 fokot csökken a hőmérséklet!
Kicsit durva
-
L_ajos
őstag
ilyenkor sajnálom magam hogy nincs ehhez szemem és nem veszem észre ezeket a bakikat
De elolvasni sem semmi
-
neduddgi
aktív tag
A filmet reklámozó plakátokon vettem észre: Az Egri Csillagokban midőn Dobó István (Sinkovits Imre) áll a a deszka emelvényen felesketve a vár védői, a lába mellett több eltaposott cigaretta csikk. Egyiken még el is lehet olvasni; fecske.
-
Apophis
őstag
Lehet, hogy már volt, de azért beírom, mert most vettem észre: Mátrix 2, az autópályás üldözés után, mikor Morpheust lekötik a mátrixról, látszik, hogy kinyitja a szemét, és figyeli, mi történik; míg a következő jelenetben ''ismét'' felébred, és zavartan néz körbe... LOL.
-
G@ben
addikt
Tegnap láttam a Macskanőt. Amikor elköti a motort, akkor nincs rajta sisak, amikor megy vele, akkor van rajta sisak becsatolva, amikor megáll, megint nincs rajta sisak.
-
misu
senior tag
válasz
Ráczkölke #70 üzenetére
Hy!
Én is nagyon szeretem!
Már vagy 1000-er láttam!
De szerintem baki!...
Ráadásul a stáb bakija!
Mindenki látta, láthatta, de senkisem cserélte, javította ki!
...ez pedig baki!
És én találtam meg!
Én csakis énénén!...
Muhahahahahahahaaaa....
Bocs, de nem tudtam magamba tartani... -
misu
senior tag
Hy!
Filmes baki:
Macskafogóban, amikor a patkányok kilövik az egyik rakétát a szuperautórol....
..a tetejéről a bal oldalról....néhány másodperc után újra a helyén van!
Vagy újratöltött vagy baki....szerintetek?...
Aki nem hiszi.....nézze meg!
Bye! -
pintyesz
senior tag
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Ráczkölke
tag
Evolúció:
-Egyik pillanatban a főmumus és bandája ''konferenciát'' tart;
-A másikban épp belépnek a Főszereplők;
-A Cink csak az, h a hátsó digitális vekkeren több óra csúszás van... (Pedig csak egy pillanat az egész); -
dj.saabe
aktív tag
hát ez nem filmes hanem reklámos baki ha lehet annak nevezni !!
szal az az OMW ebenzin vagy minek areklámja. amikro csávó kiszáll az autóbál megfagy és eldől. de az a bibi hogy kiszáll megfagyés nics ideje becsukni az ajtót a következő képen amikor dől el akor meg már csukva van az ajtó !! ennyi. -
kiskubai
tag
harry potter1 vonatos jelenet: az ablakon látszik
avacska, domb, mező, tavacska, domb, mező, tavacska, domb, mező és így tovább a jelenet végéig.
mellesleg a kocsi ablak sötét, világos azzal NE ÁMITSÁTOK A NÉPET MERT APÁM (12éves vagyok) KOCSIÁN IS SÖTÉT AZ ÜVEG KÍVÜLRŐL DE BELÜLRŐL NEM!!!!!amolyan fénytörés, vagy mi a fene
-
Mosqu!to
addikt
Most nézem az RTL Klub -on a Jobb ma egy zsaru mint holnap kettő -t, és kiszúrtam egy oriási bakit. Rendőrautó száguldozik mindenfelé, és a végén amikor felborul, hirtelen bebukócsöveződik a levegőben. Aztán vágás, és a következő kameraállásban már ki is szerelték. Hát nem fantörpikus?
_seth_: Ja, az az intercitys jelenet nekem is megmaradt. De van abban még 1 baki. Ha jól emlékszem, akkor amikor a városban mennek, akkor látszik, hogy csak le vannak takarva a régi házak. Vagy valami boltfelirat látszik.. Szal a lényeg h a házakon van valami baki, de már nem emlékszem, mi
Még 1 baki a Jobb ma egy zsaru -ben: Csaj fent van a nagy reklámember cigijén, majd amikor átmászik a kezére, akkor letörik a cigi, és esik lefelé. A felső kameraállásból totál látszik, hogy a járdára fog ráesni, de a következő kép oldalról az, hogy ráesik egy autóra az úton....
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
Még mindig 24 a változatosság kedvéért, és a moviemistakes-en sem említik ezt sem. Eddig csak a cipős hibát láttam ott is, pedig van pár felsorolva
20. epizód (nem részletezném nagyon):
rendőrségen Elisha Cuthbert bal kezéről a jobb kezére vándorol a bilincs és vissza többször is
szerintem nem nehéz kiszúrni (közeli kamera bal kéz, távoli jobb kéz) -
_seth_
veterán
Amerikai rapszódia(sztem ez a címe) amerikai-magyar film, lány hazajön a fejlett amerikéból a kommunista magyarországra és mi van a nyugatiban??? Intercity
A 10-es vágányon
Majd befut a lány a gőzmozdonnyal a pénztár felőli oldalra és az intercity takarásba kerül
Akkor melyik ország is volt fejlettebb?
(Ez nagyon tetszett: vmilyen amerikai film ahol egy férfi túszul ejt egy nőt majd kocsival menekül: kocsi közelről: a férfi egy kézzel vezet pisztolyt tart a nő felé, távoli kép: a férfi egyedül a kocsiban, közelről ismét ott a nő)
Ezek az új effektek is tetszenek:
-Deep Impact 2 (láttam belőle vmennyit de elég is volt): lánctalpas gép megy a hóban de annyira szörnyű animáció volt, hogy még a 7-dikes öcsém is észrevettem egyből, a hó a lánctalpak végén mindig kis foltokban verődött fel és 2 szabályos egyszínű szörke sávot húzott maga után
valamint még volt benne egy kissebb jármű is olyan bob féle csak ez motoros (nem jut eszembe a neve) szal mutatják belülről: ketten kényelmesen elférnek majd amikor kiszállnak alig nagyobb mint egy szemetes kuka majd egy rakéta eltalálja és olyan robbanás lesz mint a 486-os időkben a Bomberman nevű játékban
Volt megint egy repülős katasztrófafilm a tv-ben amiben megint csak nagyon érdekes volt, hogy zuhannak de a csaj haja teljesen abnormálisan áll és a gép itt sem volt vmi nagy szám grafikailag -
Sick Boy
őstag
elsőre kiszúrtam ma a Stigmata c filmben egyet.
pap + csaj ülnek az asztalnál, pap sörözik.
papot mutatják csaj felől, sörösüveg a kezében
snitt
csajt mutatják a pap felől, üveg az asztalon
snitt
papot mutatják, üveg a kezében -
LJoE
senior tag
naja, én meg többnyire észreveszem és bosszant
13. epizód 33 és fél perc
szokásos vágás baki (ezt nem észrevenni bazze)
Bauer feleségét és lányát megtalálja a CTU kommandó
Bauer feleségénél pisztoly
gyors vágás:
kamera előlről, pisztolyt földredobja
kamera hátulról, pisztoly a kezében
megint előlről, pisztoly nincs nála
grrr
arról nem is beszélve, hogy az elnök biztosításán szerintem egy igazi biztonsági ember szénné röhögné magát (nekem legalábbis kicsit gyengécskének tűnt) -
LJoE
senior tag
24 című sorozat, 9.epizód
27. perc Elisha Cuthbert leül egy ládára (világos zárt cipő a lábán, fekete zoknival, eddig barna szandálban volt)
(mellesleg elrabolták)
28. perc ugyanazon a ládán ül, újra a barna szandálban, ami korábban is rajta volt
lehet, hogy szőrözés, de azért ilyenre illene odafigyelni egy főszereplőnél, egy egész jó kis sorozatban -
Sarp
csendes tag
Armageddonban a számtalan baki közül pl.: kint a világürben (zéró oxigén) égnek és füstölnek a roncsok, a meteor méretéhez képest elég rendes gravitációval bír,...
(mé nem bírok hosszú ''ü''-t írni?) -
Caesarion
aktív tag
csak most csatlakoztam
és egészséges PH! fanként vévivolvastam a dolgokat...
visszatérve a #1-hez, Pyro állandóan a buzi öngyújtójával játszik, nem? akkor minek a kérdés a tűzgerjesztésről? emlékeztetőül, amikor a tornácona rendőrök körülveszik őket, ő indítja a támadást két tűzoszloppal, de előtte még utoljára kikattintja az öngyújtót is.
De hogy hozzájáruljak én is a bakiparádéhoz:
XXX- Nos, a film elején amikor megy a Corvette elkötés. Elér a kocsi a párhuzamos hidhoz, ahonnan leugrat. A film szerint a jobb oldali hid jobb szélén felállitott rámpáról ugrat le. meg is teszi, de amikor alulról mutatják a kocsit már esés közben, akkor látható, hogy a rendezök ott felejtették a két hid között az igazi rámpát, ahonnan meginditották a kocsit! Eléggé feltünő BAKI. nézzétek meg, érdemes! -
Notes
senior tag
Terminator 2: amikor a Svarci leugrat a mocijával a csatornába. Amikor közelít a peremhez, akkor az még háromszög alakban végződik, amik ugratni kell akkor persze már egy szép szabályos rámpa a vége. Amikor az elején a rokkerzsoltit feldobja a gázsütőre nagyon látszik, hogy a füstöt oldalról fujják be kis szelepeken.
Gladiátor: Az elején a barbár törzs az egyik vágásnál tele van tűzdelve nyílvesszőkkel, igaz ezeket csak két perccel később fogják kilőni rájuk. -
dj.saabe
aktív tag
Hát én egykibaszott nagy bakit láttam már rég a Taxi 2 -ebn aszem pont ma lesz az RTLen nézzétek meg. a baki: A Rendőrkapitány bemutatja az új ''elpusztithatatlan peugeotot'' és az ablak full korom fekete. nos amikor ráut a tetejére és kinyilik a légzsák az összesz ablak sima lesz a sötitités eltünik amikor kiszedik az emebrt és leszedik a légzsákot láss csodát ismét korom fekete az üveg.
-
BLiNk3r
senior tag
Akkor meg no problemo, ki nem sz*rja le, hogy mi van rajta
Btw. egy filmekkel foglalkozó ismerősöm mesélte ezt a ''bakit'', én egyetértek vele, gondoltam beteszem ide a topikba is, mikor megláttam, hogy van ilyen, de nem gondoltam, hogy ekkora visszhangja lesz.
Ja, és sztem az őrön a bizonyos jelenetnél lehetett volna akár egy nike cortez, azt se lehet kiszúrni, vagy csak nehezen - vagy 2mp az egész.
De ez legyen a legnagyobb probléma itt a PH-n! -
Boyfish
senior tag
Van Helsing:
elindul a 6 lovas hintóval, és mutatják a térképet
Erdély, délre Kárpátok, még délebbre Budapest??Még a térképet is mutatják, na ez curva ciki, bár a B betű nem látszi, csak az Udapest, de kizárásos alapon! -
nofene
aktív tag
Bocs ha úgy jött le mintha tólreagáltam volna, nem akartam, meg nem is reagáltam túl. Persze mindenki azt hisz amit akar ezért is írtam, hogy tőlem gondolhatod adidas csukának (asszem ettől még nem dől össze se a ph! se a világ.)
Hűdenagyvita szagúra meg végképp nem akarom kihozni mer' minek?
Ui.: Mindenesetre azt útálom (félre ne értsd _NEM_ rólad van szó) amikor nem hozzáértők mindent bakinak akarnak bemagyrázni és annak is látnak. Nem én sem vagyok igazán hozzáértő de van némi közöm a filmezéshez és a többségtől jobban belelátok a magyar filmiparba meg egyáltalán egy forgatás menetébe. Igen előfordulnak hibák, de ilyenek nem! (Egy ekkora produkciónál meg végképp nem). Na jól megmondtam a frankót
Vangelis: Miért tőlem kérdezed miközben én azt mondom, hogy szvsz _nem_ edzőcipő!
PEACE mindenkinek! -
Mosqu!to
addikt
válasz
kapcs-ford #39 üzenetére
Néztem a film készítéséről egy dokomentumfilmet. Ott elmondták, hogy az összes kardos jelenet számítógépes animáció, az emberek kezében max egy bot, vagy kardnyél van, de a penge az mind csak oda van animálva
-
BLiNk3r
senior tag
Akkor check da muvi srácok. Hátha ott látni fogjátok, de szerintem az akkor is sportcipő - hozzáteszem: nem csak szerintem
-
nofene
aktív tag
-
kapcs-ford
őstag
Trója:
Az a repcsi az kamu. Viszont van egy rész mikor Pitt az anyjával találkozik a tengerparton és elotte edzik az öcsivel. Edzést félbeszakítva eldobja a lándzsát és mikor a srác üdvözli és közben visszadobja neki a lándzsát és mikor Pitt elkapjana azon lehet nevetni.. az a mozdulat.
-
BLiNk3r
senior tag
Ha már itt vagyok:
Láttam egy másik bakit is a Gyűrűk Urában:
Mikor Samu és Frodó bebújnak egy hegyoldalon a köpenyük alá, hogy a két őr meg ne lássa őket, ki lehet látni a köpeny alól, és az egyik őrön Adidas cipő van, nagyon kemény
Legalább ehhez a jelenethez felvehetett volna vmi mást.
Csináltam screenshotot is, íme: -
BLiNk3r
senior tag
A Gyűrűk Ura 1-ben van egy nagyon lolos jelenet:
a vége felé Aragorn és Boromir lekaszabolnak egy halom orkot az erdőben, és ott hever a sok ork-hulla. Az egyik egyszer csak felül, körbenéz, hogy mi újság van, de látja, hogy még megy a forgatás, és visszafekszik -
Flameus
aktív tag
Függetlenség napja: Faszi a föld alatti idegenkutató titkos bázison piázik.
Mikor kikerül a pia a hűtőből még full tele van, 10 másodpercel később valaki visszateszi, de má' tök üres. Biztosan volt közben egy ebédszünet. -
Tomcyboy
csendes tag
A tegnap este vetített Twisterben is láttam 1 bakit. A film vége felé amikor menekülnek elöször mutatják, hogy egy 2 sávos beton úton mennek. Amikor szemből mutatják őket a háttérben látszik egy egynyomos sáros föld út.
-
burgatshow
veterán
A Gladiátorban vagy egy jelenet az elején, amikor Maximus az inasával beszélget és ha jól emlékszem, akkor még 1 szamár (vagy ló) is van ott. Akkor 1 pillanatra a lét szereplő között átoson 1 farmer gatyás operatőr.
-
@Töki15
tag
Volt már olyan hogy a csapo szélét is felvették!
-
micro
addikt
Soxor ''csak'' a mikrofon árnyéka lóg be!
-
@Töki15
tag
Ezt már én is láttam nem rossz!
-
bitmad
aktív tag
Filmes bakik egy pár filmből: Bővebben: link
-
Out
addikt
En azt nem ertem hogy az operatornek, meg a rendezonek, vagy valakinek aki ottvan amikor a felvetel keszul, hogyhogy nem tunnek fel ezek a hibak?
-
@Töki15
tag
A gyűrűk urában mikor jön a Gandalf a háttérben megy egy traktor!
-
@Töki15
tag
A matrixban van még egy pár baki ha tudom elküldöm valamikor!
-
Tomcyboy
csendes tag
Ace ventura 2. A film legvégén amikor Ace a könyvtárban beszélget van 1 sakktábla az asztalon. Rajta persze felállított bákukkal. Következő kameraállás az sakktábla ott van, de a bábuk sehol.
-
M@te
senior tag
Üdv!!!
http://www.movie-mistakes.com/ jó ez az oldla csak aza baj hogy angol nem tud valaki egy ilyesfajtát magyarba? -
meba
tag
A resdident evil is teli van bakival. FŐleg mikrofon belógása, és hasonlóak, de pl. mikor a hapsit a lézer kettévágja akkor elmosolyodik rajta, miközben a lézer előtt búskomor képet vágott
-
maddog
tag
haverom kiszurta a matrix 1 elejen amikor neoval dumalnak az office-ben hogy nyulkal bele a kepbe egy masik csako neo korul matatva
de lattam az amator cimu hal hartley filmet korabban ahol gyakorlatilag vegig belogott a mikrofon de annyira hogy azt nem lehet elhinni -
mzprox
aktív tag
A legbénábbak szerintem:
Pókember:
lever egy vázát a hálójával, a zajra benéz a nagymamája és ebben a jelenetben a váza még egyben van
Retenthetetlen:
Fut egy mással szembe a két sereg és minden vágásnál Mel Gibson(?)nak más fegyver van a kezében -
slug
senior tag
Nagyon sok hiba van a filmekben.
A.I. - Artifficial Intelligence:
Amikor David Manhattan varoskozpontjaban beleugrik a vizbe, egyenesen leuszva a feneken Coney Islandet talalja, annak ellenere, hogy ez a sziget a Brooklyn varosreszben van. -
csudri
őstag
-
lesaux
veterán
Szerintetek ez igazi, vagy csak montázs?
Ma kaptam:
Szerk.: Ja, a film a Trója. -
supercow
őstag
http://www.movie-mistakes.com/
filmenként böngészhető bakik, toplisták stb. -
Protoss
senior tag
Általános filmes hiba mikor belóg a mikrofon
Ha jól tudom a pókember lett a citrom díjas ilyen területen. Majd megnézem.
Én a Szekszárdi Est film ismertetőin/kritikáin szoktam mulatni. Nem bakiznak benne (általában), de annyira negatívak, hogy hihetetlen. Biztosra mennek, ne hogy valaki elfogultsággal vádolja meg őket (szerintem) -
Nimrod
addikt
Remélem ilyen téma még nincs.
Ha minden igaz, akkor most adják a mozikban az X-men 2-őt. Napilapban olvastam, hogy Pyro is feltűnik benne, aki a tűz ura meg stb. Na most ez pl. egy bibi, mert valójában Pyro csak a lángot tudja uralni, formálni, gerjeszteni nem (nemtudom, hogy a filmben is lángszóróval a hátán rohangál e, mert ha nem, akkor itt van egy bug).
Ki milyen eltérésről, bugról tud más filmekben (vagy ebben)?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest