Hirdetés

Aktív témák

• Antonio

senior tag

Üdv…

A múltkor kicsit elhamarkodottan nyugtáztam a dolgokat… ugyanis miután kiderült hogy elértettem a dolgokat nem is foglalkoztam vele… az ünnepek alatt meg ugyancsak elsiklottam a dolgok felett… és csak a minap kezdtem el újra a témát … és kb. ugyanott vagyok mint múltkor ….

a, variáció
    sajátgép/eszközök/mappabeállítások/nézet: egyszerű fáljmegosztás használata (ajánlott) NINCS kipipálva, eredmény: xy mappára jobklikk /megosztás biztonság/megosztás/nincs megosztva, erdmény: semmi, más felhasználóként belépve(nincs rendszergazdai jogosultsága) ugyanúgy beletudok menni …
    próbáltam mindent… úgy is hogy a „megosztva az alábbi néven” be mentem és ott mindent letiltottam … de eredmény semmi …

„feltételezem” hogy a gép ezeket a lehetőségeket …csak úgy tudná értelmezni, ha a lenne másik gép vagy hálózat stb. de így hogy egy gép/ több felhasználó nemkóser …(??)

b, variáció
    sajátgép/eszközök/mappabeállítások/nézet: egyszerű fáljmegosztás használata (ajánlott) KI pipálva, eredmény: xy mappára jobklikk /megosztás biztonság/megosztás/ (helyi megosztás és biztonság szerintem ez kéne nekem) és ott a saját használatúvá tétel rublikát kéne kipipálni ha tudnám, de NEM tudom (egy árnyalattal haloványabb a szöveg gondolom jelezvén hogy nem aktív) … : ez valószínűleg azért van?! -mert ahogy fentebb már említettem- az üzletben ahol megcsinálták nekem a komplett installációt a winyót nem NTFS be csinálták ????

ráadásul az xp is felhívja erre a figyelmet … hogy csak ilyen (NTFS) esetben áll fenn a megosztás lehetóősége

???

további kérdés: … megnéztem mit mond erre xp súgója … azaz „kötet konvertálása NTFS formátumura” címszó alatt
    1. „Nyissa meg a Parancssor ablakot.
    2. Írja be a parancssorba a következő parancsot:
    convert meghajtóbetűjel: /fs:ntfs
    A convert D: /fs:ntfs parancs például a D: meghajtót NTFS formátumúra formázza.”

Na most ha én ezt megteszem, az így leírtak szerint akkor nekem a meghajtón lévő adatok megmaradnak? (zene játék stb) (nem is beszélve ha C(helyi lemez) meghajtóról amin xp meg stb nyalánkságok vannak) … vagy újra kell instalálni mindent ??? hogy is van ez?

ilyen témakörben (is) még láma vagyok …

kérem segítségeteket kösz …

ja legközelebb csak estefele leszek addig is köszi

Aktív témák