Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Mindenki zsetont szeretne kreálni (és nem költeni erre a gusztustalan valamire a játék árán felül) magának, nem vagy vele egyedül.
Ha már nem lehet mindenkit kinyitni mindenkinek (ami valahol jó és érthető is), akkor egy ennyire lent lévő piacon nehéz gyorsan sokat keresni.
Én Baby Puskásra próbálom összeszedni a pénzt, de lassan megy csak. A csapatot kb. azokkal fejlesztem akiket nyitok vagy kifarmolok, mint Koundét. A mid lapja még csak eszembe se jut, mert az még elérhetetlenebb. Én azt tűztem ki magamnak, hogy karácsonyra jöjjön össze a rávaló. Most kicsivel több mint az 1/3 ára van meg. Szóval ez nem a türelmetlenek sportja. -
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
A tradelés nem így működik. Nem fogsz tudni rögtön nagy profitot csinálni csak ha iszonyatosan nagy pénzt invesztálsz bele. 2-10k profit/játékos már iszonyat jónak mondható. Én tavaly +400-600k-t(már nem emlékszem pontosan) csináltam úgy, hogy 26-27k-ba hoztam el Godinokat és 29-31k-ban adtam el. 1-2k profitom volt minden játékoson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs