Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanikai
aktív tag
válasz
bodnar123
üzenetére
grat, nem tudom hogy csináltad
nálam csütörtök óta játszhatatlan a játék (szintén pc), gyakorlatilag minden meccsen váltja egymást a speedup lag és a másodperces delay, szerelni nem lehet, mintha az ellenfél körül lenne egy aura... csütörtökön még azt hittem hogy rivalsben a div1-es ellenfelek játszanak le pályáról, de aztán a legügyetlenebb playereket is vért hugyozva tudtam csak verni WL-ben... mindenesetre arra jó volt az a pár WL meccs, hogy eldöntsem, nem veszem meg a 22-t -
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
hát nekem most semmit nem jelentett a "fejlesztés". Igaz most nem úgy játszottam mint szoktam, már az első 5 meccsből 3-at a gyerek játszott mind rage quit. Eddig se volt kétségem hogy az rq nem jó de most már tuti. De amúgy se volt nagy kedvem, amikor 3-0 volt már léptem ki, pedig tudom hogy onnan se lehetetlen fordítani de mi a faxnak kínlódjak amit akar az ember azt már megcsinálhatja magának. Az se jó amúgy ha menet közben variálja az ember a csapatot. Nem tudom miért valszeg nem is tudod olyankor egy játékost egyáltalán hogy kell használni.
mondjuk most rengeteg faxság volt. Nem akarom erre fogni ha valaki hát én elismerem hogy egy béna fax vagyok, de amúgy is úgy tűnt elég jók voltak az ellefelek is szóval. Meg volt egy pár aránylag jó meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Magyarországon elsőként: ÖRÖK GARANCIÁS iPhone kijelzőcsere
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB+Gyári használt Wireless Headset
- Szép állapotú PlayStation 5 DualSense Edge
- RGH-ás Slim Fekete Xbox360 500Gb+1db joy+Kinect+Játékok!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4080 12gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nálam csütörtök óta játszhatatlan a játék (szintén pc), gyakorlatilag minden meccsen váltja egymást a speedup lag és a másodperces delay, szerelni nem lehet, mintha az ellenfél körül lenne egy aura... csütörtökön még azt hittem hogy rivalsben a div1-es ellenfelek játszanak le pályáról, de aztán a legügyetlenebb playereket is vért hugyozva tudtam csak verni WL-ben... mindenesetre arra jó volt az a pár WL meccs, hogy eldöntsem, nem veszem meg a 22-t