Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Korábbi években én is beleraktam ennyit az aktuális fifába, sose volt értelmes nyitásom max ilyen 40k-t érő játékos. Már 2 éve nem veszem meg. Örülök, hogy idén is kihagytam, mert még mindig borzalom ez a ping-pong játékmenet.
Arra jó volt, ez a nyitás, hogy volt egy jó délelőttöm. De fillért nem ér ez a játék, így gamepass-ban okés, "ingyeng volt".
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez azért van, mert nem öltél bele elég munkát, energiát. Vagy csak nem hittél benne eléggé. Vagy a gyíkemberek

pethYeti-nek gratulálok, de ez is leírja miért nem érdemes küzdeni, coinokat kajtatni. Persze megértem hogy fel kell zárkóztatni az új accountokat, de ez továbbra is egy kicseszett igazságtalan játék marad.
Ebédidőben csinálok pár playerpicket, még van egy rakat játékosom. Hátha. Csak ne Casemiro-t! Pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest