Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Korábbi években én is beleraktam ennyit az aktuális fifába, sose volt értelmes nyitásom max ilyen 40k-t érő játékos. Már 2 éve nem veszem meg. Örülök, hogy idén is kihagytam, mert még mindig borzalom ez a ping-pong játékmenet.
Arra jó volt, ez a nyitás, hogy volt egy jó délelőttöm. De fillért nem ér ez a játék, így gamepass-ban okés, "ingyeng volt".
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez azért van, mert nem öltél bele elég munkát, energiát. Vagy csak nem hittél benne eléggé. Vagy a gyíkemberek

pethYeti-nek gratulálok, de ez is leírja miért nem érdemes küzdeni, coinokat kajtatni. Persze megértem hogy fel kell zárkóztatni az új accountokat, de ez továbbra is egy kicseszett igazságtalan játék marad.
Ebédidőben csinálok pár playerpicket, még van egy rakat játékosom. Hátha. Csak ne Casemiro-t! Pls.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Formula-1
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs