Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
Sziasztok!
Nyitottam anno egy rttf Kessié-t, akit nem használok. Nem akartam eladni, gondoltam majd fejlődik, így is lett. Most ránéztem, 300k fölött licitálnak rá, amikor kinyitottam olyan 120k-ba ment. Szerintetek eladjam most vagy érdemes még tartogatni?
Mert a Milan most nagy formában van és tavasszal menetelhetnek az európa ligában még pár kört, amivel ugye megint csak fejlődik, de akkor már még erősebb lapok lesznek gondolom és lehet nem fog ennyit érni. Ha meg kiesnek véletlenül az első körben, akkor nagyon beesik az ára. Szóval ki mit tanácsolna?
Egyébként jók ezek a fejlődő lapok :) vettem 70k-ert ebben az időszakban egy Diaby-t, most 120
otw Hakimit 28-ért szereztem, most 38 :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert a Milan most nagy formában van és tavasszal menetelhetnek az európa ligában még pár kört, amivel ugye megint csak fejlődik, de akkor már még erősebb lapok lesznek gondolom és lehet nem fog ennyit érni. Ha meg kiesnek véletlenül az első körben, akkor nagyon beesik az ára.
otw Hakimit 28-ért szereztem, most 38 :)