Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Accountösszeakadás miatt nem kis hátrány után a Championship változat mellett tettem le a voksom.
Megérte? Nem, de nem akartam még jobban lemaradni, plusz Fifa pontot se akartam venni. Ezek után mindig az eladható pakkokra mentem.
Nagyobb nyitások: De Bruyne (250k), Martial (100k), Mendy (95k), Oblak (még az elején 40k asszem) + sok 20k-s játékos.
Untrade oldalon: UCL Bruyne, Varane, Mendy, Baby Gullit, Mid Essien, Kroos (SBCben végezte).Jelenleg így néz ki a csapat (Puskás, Messi és Oblak akik pénzzé tehetők) de kábé ki is fújt a grind, mert Puskás volt a cél. Max Neymart szeretném még valahogy megvenni, jelenleg van 128k. Div2be tököm tudja hogy jutottam fel, de ha derankolnék sose jutnék ide vissza :).

Új hozzászólás Aktív témák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lightyear - befektetési app
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arch Linux
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest