-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Tegnap találkoztam egy érdekes csapattal. Mivel csak most kezdtem fifázni nem tudom ezt hogy csinálta, de bármelyik játékosomnak passzoltam, mire odaért a labda az ő védője már ott volt, és a játékosom háta mögül elpöckölte a labdát, kibillentette az egyensúlyából majd megkerülte és már rohant is vele... Hogy lehet ennyire gyorsan minden passzra odaérni, van valamilyen beállítás amivel lehet ilyen szoros emberfogás szerűt bekapcsolni?
Van olyan stat oldal ahol megtudom nézni külön, hogy DR-ben hány nyert és vesztett vagy döntetlen meccsem van? Jelenleg együtt számolja az SB-vel.
Loan játékosokkal lehet kezdeni valamit ha lejárt róluk a szerződés, vagy csak ott maradnak a klubban?
Tegnap esti első komoly nyitásom, egy untraded electrum packból amit SBC-ből kaptam:
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ASUS routerek
- Apple MacBook
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest