- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Amúgy milyen már az is, hogy mire eléri az ember az áhított csapatot, már nem is akarja élvezni. Kuka, jön az új rész.

Én úgy döntöttem, hogy még kicsit szeretném ezt a csapatot élvezni, úgyhogy még nem nevezek be az új epizódra. Hátha tisztul kicsit a játékosállomány is…
Szerk: 4-2-2-2 az alapformációm. R9 a jobb oldali csatár, engine chem, get in behind és stay forward utasítás. Pelé a bal csatàr, hawk chem style, balanced beállítás. Még a target man utasítással kacérkodok, lehet többször helyezkedne előnyösebb pozicióba.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete -- Garancia 2027 nov. 11.
- Ultrahuman Ring AIR Size 10
- FormD T1 V1.1 (ritkaság)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest