Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Passziviti
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Lanzini kész
Ekkora madár communityt nagyon keveset láttam. Egy gyereknek engedek egy pl+outside gólt gondolván együtt megcsináljuk erre elkezd izomból védekezni. 2-1-re nyert 2 lövéssel úgy, hogy 75%ban nálam volt a labda azt kb. nyomozta a labdát. Ráírok nem jött le neki mit akarok mi? Erre elkezdi nekem mekkora noob vagyok mert itt 1 gól után kiszokás lépni
Jóvan...Másik meccsen ugyanez csak egy Magyar ellen. Komolyan mondom nem elég, hogy a legtöbb német meg olasz egy veréb de még a honfitársak is...
Hagyjuk is inkább.WL eddig 10-3. Kiraktam Dembelét szóval Kaka végre nagyon messzire került a kezdőcsapattól, egészen pontosan a klub legmélyére
Lehetne jó ez a játék ha nem kéne olyanok ellen szenvedni akik ugatják ezt a játékot.Végig vezetek egy egész meccses pressureos gyerek ellen 2-1-re, aztán 75-78. perc között fordít úgy, hogy még a nutmeget is szarul húzza de Tapsoba elcsúszik így is
Ettől a perctől hátul passzolgatott a kapusnál
Jött a slusszpoén
Felnyomtam a letámadást én is erre a 90. percben a kapusa belerúgta a blokkoló neymarba ahonnan bement a labda. 105. percben már 6-3 volt ide annyira nem volt staminája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- TCL LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ekkora madár communityt nagyon keveset láttam. Egy gyereknek engedek egy pl+outside gólt gondolván együtt megcsináljuk erre elkezd izomból védekezni. 2-1-re nyert 2 lövéssel úgy, hogy 75%ban nálam volt a labda azt kb. nyomozta a labdát. Ráírok nem jött le neki mit akarok mi? Erre elkezdi nekem mekkora noob vagyok mert itt 1 gól után kiszokás lépni
Jött a slusszpoén